Четвер, 02.05.2024, 07:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 21 » Засідання президії Знам’янської міської організації ветеранів України
12:47
Засідання президії Знам’янської міської організації ветеранів України
  
12
Відбулося засідання президії Знам’янської міської організації ветеранів України, яке провела голова громадської організації Бабійчук Г.О. У роботі президії взяли участь: секретар міської ради Адамович Н.А., директор міськрайонного центру зайнятості Компанієць Л.В., начальник управління соціального захисту населення Волошина А.М., начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Загородня В.Г.

Начальник управління соціального захисту населення А.Волошина проінформувала членів Президії про зміни в законодавчих актах, що стосуються соціального захисту ветеранів, людей похилого віку. Зазначила, що Постановою КМУ № 83 «Про посилення соціального захисту населення в умовах підвищення цін і тарифів на комунальні послуги”, з 1 липня поточного року передбачено запровадження нового виду допомоги на оплату комунальних послуг - компенсації додаткових витрат на оплату послуг газопостачання, централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води у зв’язку з підвищення цін і тарифів на послуги. На жаль, цей Порядок стосується лише газопостачання саме для населення нашого міста, так як ні централізованого опаленні, ні централізованого постачання гарячої води в нашому місті таких послуг немає. Фінансування цього виду компенсації здійснюється за рахунок субвенції з Державного бюджету.
   
12
Алла Миколаївна розповіла, що розпорядженням міського голови від 10 липня 2014 року № 124 затверджений склад міського штабу, склад робочої групи штабу та міський план заходів, пов'язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. Станом на 20.08.2014 року у місті перебуває (ті, які зареєструвалися) 41 сім’я (83 особи), із них 4 сім'ї (10 осіб) - переселенці з Автономної Республіки Крим, 37 сімей (73 особи) - переселенці зі Сходу. З них: дорослих – 49 осіб, дітей – 34. з числа дорослих: пенсіонерів – 19 осіб, працездатних – 30 осіб. Переважна більшість сімей проживають у родичів та знайомих. 

На засіданні Президії обговорювалися питання: про передачу приміщення, де раніше розміщувався міськрайонний центр зайнятості, управлінню Пенсійного фонду України у місті Знам’янці та Знам’янському районі; про відзначення 23-ї річниці Незалежності України; про висвітлення роботи міської ради ветеранів у засобах масової інформації.

Ганна Олексіївна Бабійчук відзначила роботу голови прес-групи Сухінської Л.П., яка проводить значну роботу по висвітленню діяльності ветеранської організації. Вона підвела підсумки традиційного огляду-конкурсу Кіровоградської обласної організації ветеранів України з органами виконавчої влади і місцевого самоврядування. Ганна Олексіївна проінформувала, що ветерани міста зібрали та направили кошти у сумі 2,5 тис. грн.. для допомоги ветеранській організації міста Лисичанська Луганської області.

Загородня В.Г. розповіла про основні засади внутрішньої політики у місті.

Члени президії вирішили винести на розгляд чергового засідання питання про стан та заходи щодо поліпшення медичного обслуговування та медикаментозного забезпечення ветеранів війни та праці, людей похилого віку.




 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 812 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты