Середа, 01.05.2024, 17:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 12 » Засідання президії Знам’янської міської організації ветеранів України
13:59
Засідання президії Знам’янської міської організації ветеранів України
   
12
Відбулося засідання президії Знам’янської міської організації ветеранів України, яке провела голова громадської організації Бабійчук Г.О. У роботі президії взяли участь: міський голова Крижановський І.Б., керуюча справами міськвиконкому Меренкова Л.І. , начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Загородня В.Г., голова  та секретар Знам’янської міської організації ветеранів війни та праці залізничного транспорту Іванов В.В. та Горященко Л.О.

Основним питанням порядку денного було – про виконання членами президії рішення звітно-виборної конференції від 26.05.2012 року. Ганна Олексіївна звернула увагу членів президії на проведенні наступної роботи:

закріпленні членів президії за первинними організаціями для надання допомоги в оперативному вирішенні питань, в організації та участі у заходах, які проводяться; в створенні умов для роботи первинних організацій в дні прийому ;

закріпленні за кожним ветераном, яким виповнилося 80 і більше років, волонтерів із числа працівників підприємства, установи, організації, де раніше працював ветеран.
   
12
Керуюча справами міськвиконкому Л.Меренкова ознайомила присутніх із заходами, проведення яких заплановано до Дня ветерана та Дня людей похилого віку. Присутні висловили пропозицію у зв’язку із складною ситуацією в Україні не проводити загальноміських заходів з нагоди цих свят. 

Голова Знам’янської міської організації ветеранів війни та праці залізничного транспорту Іванов В.В. розповів про зміни у керівному складі та рішення звітно-виборної конференції громадської організації, яка нещодавно відбулася.
Ганна Олексіївна проінформувала членів президії про роботу по збору коштів ветеранам міста Лисичанська Луганської області. Перші зібрані 2500 грн. уже відправлені ветеранській організації міста Лисичанська. Звернулася до членів президії продовжувати роботу по збору коштів та допомозі ветеранам Лисичанська.
   
12
Члени президії вирішили винести на розгляд чергового засідання 18 вересня поточного року питання про підготовку житлового господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років із запрошенням голів первинних ветеранських організацій, ветеранів – колишніх керівників підприємств, установ, організацій міста та керівників комунальних підприємств.

Ганна Бабійчук від імені президії міської організації ветеранів привітала з ювілеєм члена президії Ганну Володимирівну Доценко, побажала їй міцного здоров’я та подальшої співпраці і надання допомоги міській організації ветеранів.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 854 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты