Неділя, 05.05.2024, 20:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Листопад » 6 » Засідання президії Знам’янської міської організації ветеранів України
14:57
Засідання президії Знам’янської міської організації ветеранів України
 
12
Відбулося засідання президії Знам’янської міської організації ветеранів України, яке провела голова міської організації ветеранів Бабійчук Г.О. У роботі президії взяли участь: міський голова Крижановський І.Б., керуюча справами міськвиконкому Меренкова Л.І. , начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Загородня В.Г.,  начальник відділу освіти Попова Н.О., начальник організаційного відділу Зайченко О.А. голова  та голова Знам’янської міської організації ветеранів війни та праці залізничного транспорту Іванов В.В.

На порядок денний було винесення питання щодо аналізу виконання заходів по проведенню Дня ветерана та відзначення знаменної дати - 70- річчя звільнення України від фашистських загарбників. 

Під час засідання членами президії було відмічено, що зросла відповідальність більшості керівників різних форм власності за організацію вшанування своїх ветеранів, проведені зустрічі в колективах, хворих і стареньких відвідано вдома.

Дискусійним знову стало питання перевезення пільгової категорії населення. Було прийняте рішення – письмово звернутись з проханням комісійно, за участю перевізника, розглянути підняте питання та узгоджене рішення винести на чергове засідання міськвиконкому, а пільговиків повідомити  через засоби масової інформації.

Голова міської Організації ветеранів України Г . Бабійчук  повідомила членів президії , що питання підготовки до зими та стан комунального обслуговування  міста, з яким  ветерани звертались попередньо, буде розглянуто на черговій сесії міської ради із запрошенням членів президії ради ветеранів.

Також повідомлено про підготовку чергового Пленуму міської Організації ветеранів, де слухатиметься питання «Про виконання  Угоди співпраці міської Організації ветеранів  та керівництва міської ради і міськвиконкому».


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 794 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты