Середа, 03.07.2024, 08:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 154
Гостей: 154
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Квітень » 15 » Засідання робочої групи
09:32
Засідання робочої групи
12
   З метою вжиття відповідних заходів для здійснення передбачених чинним законодавством України пенсійних та соціальних виплат, допомог, компенсацій, надання послуг та виконання інших життєво необхідних завдань щодо належного рівня соціального захисту та підтримки громадян України, які виїжджають з Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, в нашому місті утворена робоча група з вирішення проблемних питань, пов’язаних з тимчасовим перебуванням на території міста Знам'янки сімей з території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя. 
   До складу робочої групи увійшли представники міської влади, керівники управлінь та відділів міськвиконкому, лікарняних установ, міграційної служби, міськрайонного центру зайнятості, управління Пенсійного фонду України, соціального захисту населення, громадських організацій, депутатів міської ради та ін.  
    Саме з метою координації дій та вирішення проблем, які виникають у процесі прийому переселенців на території міста, під головуванням міського голови І.Крижановського відбулося засідання вищевказаної робочої групи. 
    Ігор Борисович ознайомив присутніх зі складом робочої групи та Планом заходів по вирішенню питань соціальної підтримки громадян та сімей, які залишають АР Крим та місто Севастополь і переселяються до міста Знам'янки на тимчасове перебування, а саме: отримання пенсії, допомоги, компенсації, медичного обслуговування, організації навчання та виховання дітей у дошкільних та шкільних навчальних закладах, працевлаштування, відновлення втрачених документів тощо. 
    Начальник управління соціального захисту населення А.Волошина ознайомила присутніх з низкою нормативних документів, що надходять з цього питання, яка робота проводиться структурними підрозділами, задіяними у вирішенні проблемних питань переселенців.
    На сьогодні відкриті та діють урядова "гаряча лінія" та "гарячі лінії" державних установ (ПФУ, УСЗН, МРЦЗ, міграційної служби та інших підрозділів). Надруковані та розповсюджені інформаційні повідомлення для пенсіонерів, одержувачів державних допомог, пільг, компенсацій та інших громадян, які приїхали з Автономної Республіки Крим та м. Севастополя. Розроблені інформаційні матеріали по даному питанню, які зібрані в окрему папку та розміщені на інформаційних стендах управлінь та відділів, що працюють в даному напрямку. Довідкова інформація надається в ЗМІ та розміщується на web-сторінках.  
    Присутні також обговорили проблемні питання, які виникають під час роботи з даною категорією осіб, запропонували шляхи їх вирішення.

Підсумовуючи зібрання, Ігор Борисович підкреслив, що питання соціальної підтримки громадян та сімей, які залишають АР Крим та місто Севастополь і переселяються до міста Знам'янки на тимчасове проживання, перебувають на особливому контролі у міської влади. Міський голова наголосив на тому, що робота всіх структурних підрозділів, що залучені до вирішення питань, пов‘язаних з міграцією людей з АР Крим та м. Севастополя до м. Знам'янки, повинна бути організована так, щоб люди, які будуть звертатися за допомогою, завжди знаходили підтримку, турботу й розуміння.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 795 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты