Понеділок, 20.05.2024, 03:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Листопад » 29 » Засідання робочої групи з організації та координації роботи з питань легалізації заробітної плати та "тіньової" зайнятості населення
17:28
Засідання робочої групи з організації та координації роботи з питань легалізації заробітної плати та "тіньової" зайнятості населення
 
12      29 листопада 2012 року в залі засідань виконавчого комітету під головуванням міського голови І.Крижановського відбулося засідання робочої групи з організації та координації роботи з питань легалізації заробітної плати та "тіньової" зайнятості населення .
На засідання були запрошені представники відділів та управлінь міськвиконкому, управління пенсійного фонду України в місті Знам'янка та Знам'янського району, управління статистики у місті Знам'янка, Знам'янської міжрайонної прокуратури, міськрайонного центру зайнятості, ОДПІ . Також були присутні представники Головного управління статистики ОДА та Головного управління Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві.
На розгляд комісії були винесені питання про стан оформлення трудових відносин (укладення трудових договорів) з найманими працівниками за результатами обстежень проведених протягом січня-листопада 2012 року.
Протягом січня-листопада 2012 року робочою групою з питань легалізації заробітної плати та "тіньової” зайнятості населення обстежено всього 299 суб'єктів господарської діяльності:
o управлінням праці та соцзахисту населення шляхом вивчення стану справ – 64;
o робочою групою з питань легалізації заробітної плати та "тіньової” зайнятості населення – 235 субєктів господарської діяльності, в т.ч. 121 за участю головного державного податкового ревізора-інспектора, 68 – дільничого інспектора, 10 – державного інспектора праці та 7 спільних: за участю державного інспектора праці і міськвідділу внутрішніх справ; 29 спільних - з ОДПІ та державного інспектора праці.
За їх результатами виявлено 118 випадків неналежним чином оформленої найманої праці, це наймані працівники фізичних осіб-підприємців, до яких податковою інспекцією та міжрайонною прокуратурою вжиті відповідні заходи щодо легалізації найманої праці та оформлення трудових відносин. Легалізовано станом на 29.11.2012р. 108 робочих місць. Управлінням Пенсійного фонду м Знам'янки та Знам'янського району протягом січня-жовтня 2012 року додатково отримано 145,2тис.грн.
Затверджено план обстежень суб'єктів господарської діяльності на грудень поточного року.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 753 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты