Четвер, 28.03.2024, 11:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 31 » Засідання спостережної комісії
17:42
Засідання спостережної комісії
12      Перший заступник міського голови В.Джулай провів засідання спостережної комісії, на якому розглянуті питання сприяння особам, які повернулися з місць позбавлення волі в отриманні матеріальної допомоги для вирішення побутових питань; стану працевлаштуванню даної категорії громадян, залучення їх до перенавчання професіям, які мають попит на ринку праці; щодо роботи по виправленню та ресоціалізації громадян, які умовно-достроково звільнені з місць позбавлення волі.
На засіданні вирішено надати допомогу у працевлаштуванні та лікуванні громадянина З. Заслухана інформація правоохоронних органів, щодо стану роботи СДІМ Знам'янського МВ УМВС України в Кіровоградській області з особами, що умовно-достроково звільнилися на протязі 2011 року. Як зазначив заступник начальника Знам'янського МВ УМВС України в Кіровоградській області майор міліції Ю.Коваленко , що за поточний рік з місць позбавлення волі на територію м. Знам'янка звільнилось 10 осіб. Вказані особи взяті на профілактичний облік та систематично перевіряються відповідними працівниками СДІМ, які обслуговують територію їх місця мешкання, щодо ведення способу життя та поведінки у побуті. Всі особи, що взяті на профілактичний облік направлені для постановки на облік до Знам'янського міського територіального центру. Інформацію про роботу Знам'янського місьрайонного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Кіровоградській області за десять місяців довів до відома начальник Знам'янського м/р відділу КВІ УДДУВП у Кіровоградській області підполковник вн.служби В.Ткаченко. Він доповів, що за десять місяців 2011 року в Знам'янському підрозділі кримінально-виконавчої інспекції було поставлено на облік 457 осіб, з них:
• Засуджені до виправних робіт – 1 особа;
• Засуджених до покарань у виді позбавлення права займати певні посади або займатися певною діяльністю -11 осіб;
• Засуджені до громадських робіт – 4 особи;
• Засуджені звільнені від відбування покарання з випробуванням -164 особи, з них мешканці м.Знам'янка -97 осіб;
• Засуджені до покарання у виді адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт – 278 осіб, з них мешканці м.Знам'янка – 139 осіб.
Кримінально-виконавча інспекція виконує вироки відносно неповнолітніх, на обліку інспекції перебуває – 5 осіб, з них мешканці м.Знам'янка – 2 особи.
За порушеня умов відбування покарання до суду направлено 6 засуджених для скасування звільненя від відбування покарання з випробуванням та направлення в місця позбавлення волі, 5 – поданні задоволено.За 2011 рік з місць позбавлення волі звільнилося 36 осіб, з них жителі м.Знам'янка -21 особа.Також були заслухані інформації міськрайонного центру зайнятості та управління праці стосовно соціальної адаптації громадян, які відбули місця покарання . За наслідками засідання комісії були надані відповідні доручення.



Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 724 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты