Субота, 20.04.2024, 16:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 14 » Засідання виконавчого комітету
12:25
Засідання виконавчого комітету
 
12          Міський голова Крижановський І.Б. провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 37 проектів рішень. 2 – знято з розгляду на доопрацювання. Затверджено – 35. Серед них: про результати роботи Знам'янського контрольно-ревізійного відділу за січень-вересень 2011 року, про забезпечення малозабезпечених сімей індивідуальними приладами опалення.
12 Виконавчий комітет визначив об’єкти, на яких протягом IV кварталу поточного року будуть проводитись роботи по капітальному ремонту житлового фонду міста і об’єкти, фінансування яких необхідно здійснити до кінця 2011 року.
Зареєстровано Статут Знам’янської міської організації Товариства сприяння обороні України, основною метою діяльності якого є: сприяння обороні та підготовці членів Товариства до праці і захисту Батьківщини.
   
12 З метою належного експлуатаційного обслуговування міні-котелень міста, які будуть введені в експлуатацію протягом 2011 року в рамках реалізації проектів «Реконструкція системи теплопостачання житлових будинків по вул.. Чайковського виконавчий комітет зобов’язав комунальне підприємство «Міська аварійна служба» забезпечити належне експлуатаційне обслуговування міні-котелень міста, а саме: міні-котельні «КОЛВІ», що розташована за адресою: вул.. Жовтнева,30, міні-котельні «КОЛВІ», що розташована за адресою: вул.. Жовтнева,41, міні-котельні МТМ-600-1/2-1/2, що розташована за адресою: проспект ВЛКСМ,9.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 660 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты