Четвер, 25.04.2024, 16:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 26 » Засідання виконавчого комітету
19:27
Засідання виконавчого комітету
 
12 Міський голова Крижановський І.Б. провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 34 проекта рішень. Затверджено – 34.  
12Розглянувши депутатське звернення депутатів Знам’янської міської ради О.Колеснікова та О.Антоненка виконавчий комітет вирішив внести зміни до схеми руху автобусів на міському автобусному маршруті № 5 «Готель-Сільгосптехніка» за схемою у прямому напрямку від зупинки «Елеватор»: пров. Транспортний – вул. Ульянівська - пров. Назарова - вул.,Комарова. На письмове звернення керівника КП «МАС» Джулая О.М. та надані техніко-економічні розрахунки пов’язані відкачуванням та вивозом рідких нечистот , керуючись ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» було вирішено встановити нові тарифи на послуги по відкачуванню та вивозу рідких нечистот(машиною КАМАЗ 53213 з ємністю відсіків 11 куб.м.) по комунальному підприємству «Міська аварійна служба» за 1 куб.м з урахуванням ПДВ для населення міста – 31,33 грн; для установ бюджетної сфери – 32.82; для інших споживачів – 41,77 грн.
Керуючись ст.7, 11, 31, 32 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», члени виконавчого комітету вирішили встановити по Знам’янській ЖЕК №1 нові тарифи на послугу по вивезенню, складуванню та утилізації твердих побутових відходів з урахуванням ПДВ для мешканців приватного сектору – 35, 66 грн.за 1 куб.м; 4,58 грн. на одного мешканця; для організацій і підприємств, а також приватних підприємців – 29,06 грн. за 1 куб.м.
Розглянуто ряд інших робочих питань.





Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 698 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты