Субота, 27.04.2024, 15:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Грудень » 17 » Засідання виконавчого комітету
12:59
Засідання виконавчого комітету
 
12         14 грудня 2012 року міський голова І.Крижановський провів чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 13 проектів рішень. Затверджено -13.
Заслухавши інформацію начальника відділу освіти В.Сиромятнікова про ліквідацію у 2011 році в ДНЗ № 2 «Теремок» оздоровчої групи для часто хворіючих дітей, що викликає невдоволення батьків, не дає можливості проводити лікувально-профілактичну роботу. Згідно Закону України «Про дошкільну освіту», «Про фізичну культуру» пріоритетним є охорона та зміцнення здоров’я дітей, особливо тих, що хворіють на респіраторні інфекції та мають хронічні недуги, яким потрібна лікувально-оздоровча робота. Вирішено поновити з 01.01.2013 року на базі діючих груп раннього віку в ДНЗ № 2 «Теремок» роботу оздоровчої групи для часто хворіючих дітей та ввести з 01.01.2013 року додатково до штату ДНЗ № 2 «Теремок» посаду медичної сестри з фізіотерапії з навантаженням 0,125 ст.
Виконавчий комітет встановив об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку „Зоряний”, розташованого за адресою: м. Знам’янка, вул. Привокзальна,12, тариф на послуги з утримання будинку та прибудинкової території у розмірі – 1,70 грн. за 1 кв.м. (перелік послуг додається).
Рекомендовано ОСББ „Зоряний”: укласти договори з власниками квартир або квартиронаймачами, співвласниками на послуги з утримання будинку та прибудинкової території у відповідності із встановленим тарифом у п.1 цього рішення; у разі ненадання послуг або надання їх не в повному обсязі та відхилення їх кількісних і якісних показників від нормативних проводити перерахунок розміру плати.
Виконавчий комітет встановив тариф на послугу теплопостачання для бюджетних установ міста на давальницькій сировині з урахуванням ПДВ 20%:
• плата за одиницю приєднаного теплового навантаження (1Гкал/год.)- 47982,01 грн. щомісячно;
• плата за одиницю фактично спожитої теплової енергії (Гкал) – 19,10 грн. в опалювальний період.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 765 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты