Понеділок, 06.05.2024, 03:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Квітень » 12 » Засідання виконавчого комітету
11:50
Засідання виконавчого комітету

 
 12          Перший заступник міського голови Джулай Володимир Олександрович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 26 проектів рішень. Затверджено - 26.
З метою створення умов для організації літнього оздоровлення і відпочинку дітей виконавчий комітет затвердив міські заходи щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2013 року .
12         Начальник відділу загального, контролю та роботи із зверненнями громадян Туманова О.П. проінформувала про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету Знам`янської міської ради протягом I кварталу 2013 року. Виконавчий комітет доручив керівникам відділів, управлінь апарату управління та структурних підрозділів міськвиконкому, керівникам комунальних підприємств міста забезпечити неухильне виконання вимог Закону України «Про звернення громадян» та Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування». Відділу загальному, контролю та роботи із зверненнями громадян: продовжити роботу по впровадженню прийому заяв громадян через мережу Інтернет; встановити жорсткий контроль за дотриманням термінів при розгляді звернень громадян.
     З метою залучення дітей та молоді міста до занять фізичної культури та спорту, пропагандуючи здоровий спосіб життя, розглянувши звернення голови Знам’янського клубу єдиноборств "Піт-Файтер” Слуцького О.А. виконавчий комітет надав в оренду клубу частину підвального приміщення по вул. Примакова, 66. 
     На виконання Закону України «Про адміністративні послуги», з метою забезпечення вдосконалення порядку надання місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування адміністративних послуг, підвищення їх якості, створення сприятливих і доступних умов для реалізації фізичними і юридичними особами прав на одержання таких послуг виконавчий комітет затвердив технологічні картки адміністративних послуг та електронні форми заяв для отримання адміністративних послуг.
     Розглянувши протокол засідання членів громадського формування з охорони громадського порядку Знам’янської дистанції захисних лісонасаджень Одеської залізниці виконавчий комітет припинив діяльність громадського формування з охорони громадського порядку Знам’янської дистанції захисних лісонасаджень Одеської залізниці шляхом саморозпуску.
    Для розгляду питань викладених у відкритому листі голови ради ветеранів Знам’янської територіальної організації Одеської залізниці Блюма В.Г. щодо вирішення питань благоустрою Привокзальної площі виконавчий комітет створив комісію по вирішенню питань благоустрою Привокзальної площі, а саме: по поточному та капітальному ремонту прилеглих доріг, водовідведення, прибирання сміття, впорядкування клумб. Очолює комісію Заруцький Андрій Анатолійович - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів.  
   На адресу виконавчого комітету Знам’янської міської ради надійшло подання Знам’янського міжрайонного прокурора про усунення порушень законодавства про оплату праці в діяльності Знам’янського міського комунального підприємства «Шляховик». Виконавчий комітет задовольнив подання Знам’янського міжрайонного прокурора про усунення порушень законодавства про оплату праці в діяльності Знам’янського міського комунального підприємства «Шляховик» частково. Зобов’язано управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради надати практичну допомогу комунальному підприємству «Шляховик» по ліквідації виявлених порушень.

     З текстом прийнятих вішень можна ознайомитися на веб-сайті Знам’янської міської ради у розділі «Міськвиконком» - «Рішення виконавчого комітету».

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 841 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты