Понеділок, 06.05.2024, 17:01
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 12 » Засідання виконавчого комітету
09:04
Засідання виконавчого комітету

            
12     Відбулося чергове засідання виконавчого комітету на розгляд якого було винесено 25 проектів рішень. З яких затверджено – 24. 
Начальник відділу загального, контролю та роботи із зверненнями громадян Туманова О.П. проінформувала про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету Знам`янської міської ради протягом I півріччя 2013 року. Виконавчий комітет доручив керівникам відділів, управлінь апарату управління та структурних підрозділів міськвиконкому, керівникам комунальних підприємств міста забезпечити неухильне виконання вимог Закону України «Про звернення громадян» та Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування». Відділу загальному, контролю та роботи із зверненнями громадян: продовжити роботу по впровадженню прийому заяв громадян через мережу Інтернет; встановити жорсткий контроль за дотриманням термінів при розгляді звернень громадян.             
12       
 Розглянувши звернення в.о. генерального директора ПАТ «Кіровоградавтотранс» та директора ТОВ «Кіровоградавтотранс», виконавчий комітет надав згоду ПАТ «Кіровоградавтотранс» на закриття автостанції, розташованої за адресою: пл. Привокзальна, 2 в м. Знам’янка Кіровоградської області, та надав згоду ТОВ «Кіровоградавтотранс» на відкриття автостанції, розташованої за адресою: пл. Привокзальна, 2 в м. Знам’янка Кіровоградської області.
Виконавчий комітет погодив благочинному Знам’янського округу протоієрею Мазурку В.М. проведення 26 липня поточного року релігійних процесій – Хресного Ходу центральною вулицею міста з нагоди святкування 1025-річчя хрещення Київської Русі – від приміщення церкви Святої мучениці Тетяни (м.Знам’янка, вул. Фрунзе,55 а) до церкви Преподобного Сергія Радонезького (м. Знам’янка, вул. Трудова,14).

Заслухавши інформацію начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Лаптєвої Л.О. про хід виконання робіт по капітальному ремонту житлового фонду міста виконавчий комітет доручив управлінню МА та ЖКГ контролювати завершення робіт по вказаних об’єктах:
• першочергове завершення робіт по капітальному ремонту покрівель у будинках по вул.Матросова, 28 та Матросова, 29;
• капітальний ремонт ліфтів у будинках по вул.Матросова, 28 (п3,4), Луначарського, 34 (п.2), Фрунзе, 91 (п1.2);
• капітальний ремонт цегляної кладки зовнішніх стін житлових будинків по вул.Гагаріна, 8;
• капітальний ремонт димоходів;
• капітальний ремонт житлових будинків переможців конкурсу «Кращий житловий будинок».

 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 847 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты