Субота, 04.05.2024, 15:54
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Липень » 11 » Засідання виконавчого комітету
11:50
Засідання виконавчого комітету
12
   Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцький Андрій Анатолійович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 19 проектів рішень. Затверджено - 19.
   З метою забезпечення виконання в місті Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109 "Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права громадян на звернення до органів влади та органів місцевого самоврядування", розглянувши інформацію начальника відділу загального, контролю та роботи зі зверненнями громадян Кондаурової О.С. про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету Знам`янської міської ради протягом 1 півріччя 2014 року, виконавчий комітет доручив керівникам відділів, управлінь апарату управління та структурних підрозділів міськвиконкому, іншим виконавцям, причетним до виконання заходів, затверджених розпорядженням міського голови від 8 січня 2014 року №4. Відділу загальному, контролю та роботи зі зверненнями громадян встановити жорсткий контроль за дотриманням термінів при розгляді звернень громадян, якості та вичерпності відповідей. Звертати увагу на недопущення надання неоднозначних, необґрунтованих або неповних відповідей заявникам.
   Заслухавши інформацію управління Пенсійного фонду України в м. Знам’янці та Знам'янському районі про стан наповнення бюджету Пенсійного фонду України в м. Знам’янці та Знам’янському районі, виконавчий комітет рекомендував управлінню Пенсійного фонду України в м. Знам’янці та Знам’янському районі: забезпечити безумовне виконання протокольного рішення наради з питань наповнення бюджету Пенсійного фонду України та погашення заборгованості з платежів, проведеної 24 квітня 2014 року Прем’єр – міністром України; здійснювати постійний моніторинг балансу трудових ресурсів та легалізації трудових відносин з метою забезпечення соціальних гарантій на законодавчо встановлений розмір заробітної плати; продовжити інформаційно-роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання щодо своєчасного розрахунку по платежах до Пенсійного фонду України, особливу увагу приділивши бюджетним установам та комунальним підприємствам. Управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі тримати на контролі стан розрахунків державних підприємств, комунальних підприємств та установ, що фінансуються з місцевого бюджету з бюджетом Пенсійного фонду України в області. Виконавчий комітет рекомендував Знам’янській об’єднаній державній податковій інспекції головного управління Міністерства доходів та зборів України в Кіровоградській області: забезпечити виконання індикативного показника надходження єдиного соціального внеску в повному обсязі; забезпечити вжиття заходів до платників єдиного соціального внеску, спрямованих на недопущення виникнення заборгованості з його сплати і погашення існуючої заборгованості; забезпечити здійснення оперативного обміну інформацією з Пенсійним фондом України з метою своєчасного та цілісного наповнення Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.
Виконавчий комітет погодив відділу культури і туризму Знам’янського міськвиконкому напрямки використання доходів спеціального фонду міського Палацу культури за 2014 рік від плати за послуги, що надаються бюджетними установами згідно із договорами оренди та інших джерел власних надходжень бюджетної установи.
   На засіданні виконавчого комітету розглянуто ряд інших питань. З прийнятими рішеннями детальніше ви можете ознайомитись на веб-сайті Знам’янської міської ради у розділі «Рішення виконавчого комітету».








Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 766 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты