П`ятниця, 26.04.2024, 19:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Травень » 21 » Засідання виконавчого комітету
07:41
Засідання виконавчого комітету
12
  Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 15 проектів рішень. Затверджено - 13. 2 – знято з розгляду на доопрацювання.
  Виконавчий комітет міської ради погодив Знам’янській міській ЦБС напрямки використання доходів спеціального фонду власних надходжень, які утворились у міській ЦБС станом на 01.05.2015 р. від плати за послуги, що надаються бюджетними установами згідно із законодавством, та інших джерел власних надходжень бюджетних установ.
З метою забезпечення надходжень у повному обсязі від сплати акцизного податку з підакцизних товарів до міського бюджету м. Знам'янка від суб'єктів підприємницької діяльності, прийняття активної участі населення міста у формуванні міського бюджету, реагування на випадки ненадання касових чеків у магазинах продажу алкогольних та тютюнових виробів виконавчий комітет міської ради вирішив встановити місця розташування інформаційних оголошень на об'єктах продажу підакцизних товарів – алкогольних та тютюнових виробів для реагування споживачів таких товарів у випадку порушень суб'єктами господарювання порядку здійснення розрахункових операцій та ведення касових операцій під час продажу підакцизних товарів.
  Виконавчий комітет міської ради погодив відділу освіти напрямки використання коштів спеціального фонду (надходження від плати за послуги, що надаються бюджетними установами згідно із законодавством, та інші джерела власних надходжень) бюджетних установ на І півріччя 2015 р.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 865 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 3.7/6

Кировоград: новости и сайты