Субота, 20.04.2024, 16:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Лютий » 18 » Засідання восьмої сесії міської ради шостого скликання.
19:15
Засідання восьмої сесії міської ради шостого скликання.
12      Міський голова І. Крижановський провів засідання восьмої сесії міської ради шостого скликання. «Про стан законності і правопорядку в місті» проінформував депутатів міжрайонний прокурор О.Мельник. Він зазначив, що за умов зниження соціально-економічної ситуації в країні спостерігається зростання злочинності у місті. 845 злочинів – така цифра зареєстрована за минулий рік, що на 41,8% більше в порівняні з 2009 роком. На 51,4% збільшилась кількість тяжких та особливо тяжких злочинів.      Заслуговує критики робота міського відділу міліції по запобіганню продажу наркотиків. З приводу невиплати заробітної плати прокуратурою було порушено 10 справ, за результатами розгляду яких відшкодовано 776 тис. грн.    З депутатськими запитами звернулись на сесії депутати міської ради О.Антоненко ( відновлення роботи проводового радіомовлення по вул. Шмідта, Примакова, 8 Березня, Комарова), Р.Гаврилюк ( неякісне транспортне обслуговування автобусного маршруту №3). З приводу транспортного обслуговування жителів сел. Знам`янки у години «пік» звернувся депутат Ю. Галицький. Депутат О.Луц направив депутатський запит стосовно вирішення питання альтернативного об`їзду біля будинку №29 по вул. Матросова та виконання санітарних норм кафе «Стожари».     
    Загалом сесія міської ради розглянула 34 питання, по 31 прийнято відповідні рішення, 3 проекти рішень знято на доопрацювання. Прийнято рішення «Про створення позашкільних навчальних закладів нового типу відповідного профілю при відділі освіти виконавчого комітету Знам`янської міської ради». В обговоренні даного питання виступив голова постійної комісії з питань освіти, охорони здоров`я та соціального захисту населення, начальник відділу освіти В.Сиромятніков, директор будинку дитячої творчості та дозвілля Л.Гребенюк. З 1 червня 2011 року працюватимуть позашкільні навчальні заклади нового типу відповідних профілів: «Знам`янський центр дитячої та юнацької творчості» та «Знам`янська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа».    
    Прийнято також рішення «Про реорганізацію територіальних органів Державного комітету України із земельних ресурсів у Кіровоградській області»..:
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1212 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты