П`ятниця, 19.04.2024, 22:42
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 2 » Засідання з питань реформування профтехосвіти міста
17:02
Засідання з питань реформування профтехосвіти міста
1226 травня 2016 року у виконавчому комітету Знам′янської міської ради відбулася нарада першого заступника міського голови В.Загородньої з директорами  Державного навчального закладу «Знам′янський професійний ліцей»
 С.Смоляковим  та Професійно-технічного училища № 12  В. Садієром, на якій були присутні начальник відділу освіти Л.Грекова та  заступник начальника фінансового управління  виконавчого комітету   Знам′янської міської ради О. Лепетко.

  На нараді розглядалися питання щодо оптимізації мережі професійно-технічних навчальних закладів міста Знам′янка та можливості створення Багатопрофільного центру професійно-технічної  підготовки  робітничих кадрів на новий 2016/2017 навчальний рік. 12

  Перший заступник міського голови В.Загородня зазначила, що Державний навчальний заклад «Знам′янський професійний ліцей», Професійно-технічне училище №12 прийняті у комунальну власність громади міста, а також поінформувала про те, що  в рамках стратегії розвитку, прийнятих на національному рівні на пернід до 2020 року, в області проводиться  реформуванням системи профтехосвіти: буде  проведено оновлення переліку професій і позбавлення від дублювання спеціальностей різними навчальними закладами, окремі училища будуть об’єднані в потужні навчальні заклади з урахуванням демографічних, економічних, соціальних особливостей розвитку регіону та потреб мешканців.

В ході обговорення питань порядку денного було прийнято рішення щодо скорочення штатних посад у з професійно-технічних закладах, директорам закладів було запропоновано підготувати пропозиції щодо створення Багатопрофільного центру професійно-технічної підготовки робітничих кадрів відповідно до потреб регіону на ринку праці на 2016/2017 навчальний рік, сучасних потреб професійної освіти і шляхів їх забезпечення.
Переглядів: 794 | Додав: zinkovskayai | Рейтинг: 2.3/6

Кировоград: новости и сайты