Понеділок, 06.05.2024, 19:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Жовтень » 9 » Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів відповідає на запитання мешканців міста під час "гарячої лінінії"
15:54
Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів відповідає на запитання мешканців міста під час "гарячої лінінії"
 
12         Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Андрій Анатолійович Заруцький відповідає на запитання мешканців міста під час " гарячої лінії":

1. У нашому під’їзді вже 4 місяці не працює домофон. Ми звернулися до підприємця, який їх обслуговує і з яким маємо договори (окремо на кожну квартиру). Він сказав, що поки є боржники, домофон не включать, хоч у договорі сказаною що має право відключати квартири боржників, а не увесь під’їзд. Чи це правомірно, куди нам звернутись. щоб вирішити цю проблему?
Мешканці під’їзду №2, Фрунзе, 122.
Комунальне підприємство «Знам’янська ЖЕК №1» є балансоутримувачем житлового будинку №122 по вул. Фрунзе. Керівнику даного підприємства дано доручення щодо з’ясування правових підстав дій підприємця, з яким укладали договори мешканці будинку, та врегулювання ситуації, що склалася.
2. Коли буде як слід налагоджено рух автотранспорту в центрі міста навпроти «Ринокторгсервісу»?
Н.В.Новікова.
За інформацію КП «Шляховик» та відділу архітектури та містобудування УМА та ЖКГ, відповідно до схеми дислокації дорожніх знаків по місту Знам’янка, затверджених рішенням міської ради від 31.03.2012 року № 924, на ділянці автошляху по вул. Жовтневій біля ринку «Ринокторгсервіс» передбачено та встановлено дорожні знаки 3.34 «Зупинку заборонено»від пров. ВЛКСМ до вул. Володарського.
До відділення ДАІ направлено лист щодо контролю за виконанням водіями правил дорожнього руху при проїзді даної ділянки автошляху.
3. Я написав лист-звернення 1,5 -2 місяці тому до міського голови про відсипку щебенем провулка Польового (від №13 до вул.. Польової), але відповіді не отримав. Чи буде вирішено це питання?
В.Шечук.
Міський голова доручив КП «Шляховик» опрацювати питання відсипки щебенем пров. Польового та виконати зазначені роботи за можливості та настання сприятливих погодних умов.
4. Раніше на вулиці було освітлення, але після ремонту електромережі, коли було знято й лампи й дроти, зовнішнє освітлення ніяк не поновлять. Раніше звертався з цього запитання до газети (взимку), мені відповіли, що навесні поновлять освітлення, А нині вже осінь.
Микола Іванович , вул. Червоноармійська.
Роботи по відновленню освітлення вулиці Червоноармійської включені до переліку бюджетних пропозицій на 2013 рік.
5. Вулиця Харківська стала майже непридатною для проїзду, вже давно потребує грейдерування, а на наші звернення ніхто не реагує. Коли будуть грейдерувати?
Людмила Кернична, голова квартального комітету вул. Харківської.
Міський голова доручив КП «Шляховик» опрацювати питання грейдерування вулиці Харківської та за можливості виконати зазначені роботи.
За інформацією КП «Шляховик», питання відсипки щебенем вул.. Харківської вивчається. Через скрутне фінансове становище підприємства дані роботи можливо виконати за підтримки депутатів.
6. Чому перенесли зупинку від консервного заводу до приміщення енергомережі (це близько 100 м). Пенсіонерам (а тут загалом мешкають інваліди, пенсіонери) важко добиратися.
Гончарук Петро Кирилович , пенсіонер, вул. Дмитрівська.
Дану автобусну зупинку було перенесено до Знам’янського РЕМ у зв’язку з тим, що її попереднє місцерозташування суперечило правилам дорожнього руху, та знаходилася не на твердому покритті та перебувала в неналежному санітарному стані. Нове місце обрано з дотриманням відповідних вимог, її було встановлено на твердому покритті. Працівники РЕМ забезпечують охорону зупинки та її належний санітарний стан.
7. За магазином АТБ, на розі вулиць Луначарського і Радянської, виросли височенні бур’яни, в яких уже розростається несанкціоноване сміттєзвалище. Які заходи вживаються міською владою по знищенню цього карантинного бур’яну, про шкідливий вплив якого наголошують на усіх рівнях?
Мешканка міста.
Як вже повідомлялося в газеті раніше, будівництвом ЗОШ №5, що на вул.. Луначарського, займається Управління капітального будівництва Кіровоградської ОДА. Тому, належний санітарний стан прилеглої території має підтримувати дана організація. Управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства звернулося до даної організації для вжиття відповідних заходів.
Відділом «Спецінспекція» УМА та ЖКГ начальнику вищезазначеної організації направлено припис у зв’язку з порушенням правил благоустрою та санітарного утримання міста, до 11.10.2012 року зобов’язано вжити заходи щодо огородження земельної ділянки по вул. Луначарського та приведення земельної ділянки до належного санітарного стану.
За інформацією Управління капітального будівництва, територію школи буде огороджено та приведено у належний санітарний стан.
8. У Знам’янці багато людей працюють до 21-ої- 22 –ої години вечора, а останній автобус із центру на південну частину міста йде о 20й годині 20 хвилин, тож немає чим добратися додому. Дуже просимо переглянути графік руху автобусів, додати ще хоча б один рейс, а також додатковий рейс зранку та ввечері від водолікарні до сільгосптехніки.
Савельєва Надія Миколаївна.
Управлінням містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства було направлено листа ПП Постиці, який обслуговує маршрут №4 та №5, з проханням розглянути можливість вжиття заходів, зазначених у зверненні.
9. Немає вуличного освітлення. Коли відновлять?
Калкіш Лариса Іванівна Чайковського, 99, 2-45-93.
Роботи по відновленню освітлення вулиці Чайковського включено до переліку бюджетних пропозицій на 2013 рік.
10.1. Повторний дзвінок зі скаргою на порушення правил торгівлі на ринку на вокзалі.
10.2. Освітлення по вул. Ворошилова.
Груєнко Валентина Григорівна.
10.1. Спеціалістами юридичного відділу міськвиконкому була проведена відповідна робота щодо недопущення порушень правил торгівлі на ринку.
10.2 Роботи по відновленню освітлення вулиці включено в план реконструкції мереж зовнішнього освітлення на 2012-2013 роки. Роботи планується завершити до кінця 2012 року.
11. Привокзальна. 2, магазин «Вікторія» - проїзд через двір, під’їжджають вантажні машини. Прохання створити комісію.
Панченко Лідія Владиславівна.
04.10.2012 року за участю заступника міського голови Заруцького А.А. в присутності заявниці, було проведено комісійне обстеження території, прилеглої до четвертого під’їзду ж/б №2 по вул. Привокзальній та виходу з магазину «Вікторія» (з боку двору). В результаті обстеження та, з метою припинення руху вантажних автомобілів на території двору житлового будинку, з приватним підприємцем Савчуком В.С. була досягнута усна домовленість щодо виконання ним робіт з асфальтування дорожнього покриття дворової території навпроти четвертого під’їзду будинку та встановлення бордюру між територією, що належить власнику магазину «Вікторія» та прибудинковою територією житлового будинку; ці роботи будуть виконані до кінця поточного року. А такі ж роботи з асфальтування дорожнього покриття прилеглої території навпроти виходу з магазину «Вікторія» (з боку двору) будуть виконані у першому півріччі 2013 року. Роботи підприємець буде виконувати за власний рахунок.
12. Надали новий інвалідний візок, але він замалий.
Кравченко Наталія Данилівна, інвалід І групи від трудового каліцтва.
За інформацію Управління праці та соціального захисту населення міськвиконкому, Постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2012 року №321 «Про затвердження порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації інвалідів, дітей інвалідів та інших окремих категорій населення, переліку таких засобів» визначено, що особи, інвалідність яких пов’язана з трудовим каліцтвом, яке настало внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання, забезпечуються технічними засобами реабілітації (в т.ч. інвалідними візками) за рахунок коштів фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань.
Виконавчий комітет звернувся до вищезазначеної організації для вирішення піднятого питання. Заявниці для вирішення її питання необхідно особисто звернутися до міської виконавчої дирекції Фонду ССНВВПЗ.
13. Прохання встановити вуличне освітлення, прогортати проїжджу частину взимку.
Дейнеженко Любов Михайлівна Вул. Незалежності, 57.
Роботи по відновленню освітлення вулиці Незалежності включено до переліку бюджетних пропозицій на 2013 рік. КП «Шляховик» дано доручення прогортати проїжджу частину вулиці в зимовий період.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 895 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты