Субота, 20.04.2024, 15:47
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Березень » 20 » Затримано жителя Кіровоградської області, підозрюваного у вчиненні грабежу та крадіжок
10:12
Затримано жителя Кіровоградської області, підозрюваного у вчиненні грабежу та крадіжок
 
12
21-річний раніше судимий мешканець Знам’янського району вдерся до будинку пенсіонера та пограбував його. Також встановлено причетність зловмисника до чотирьох крадіжок майна у жителів району. Підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі.

Наприкінці лютого до Знам’янського міськвідділу міліції звернувся 61-річний чоловік. Потерпілий розповів, що незнайомець вдерся до будинку, завдав йому тілесних ушкоджень та відібрав одяг, взуття й інші особисті речі.

Правоохоронці розпочали пошуки зловмисника.

Тим часом до міськвідділу надійшло кілька повідомлень від мешканців району про крадіжки з домоволодінь побутової техніки, садового інвентарю, виробів з металу.
У результаті проведення слідчих дій правоохоронці встановили, що ці злочини та пограбування справа рук одного і того ж зловмисника. Ним виявився раніше судимий за крадіжки місцевий житель.

Підозрюваного затримали наприкінці минулого тижня на території району. Частину викраденого майна – одяг, взуття, телевізор, системний блок від комп’ютера – працівники міліції вилучили та повернули власникам.

- За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), та частиною 3 статті 186 ККУ (грабіж), – повідомив начальник Знам’янського МВ УМВС в області Андрій Гулий. – Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років, стосовно нього обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Проводиться подальша перевірка щодо причетності чоловіка до вчинення аналогічних злочинів.
 
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 928 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты