Неділя, 05.05.2024, 20:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Травень » 18 » Затверджено міські заходи по відзначенню Дня захисту дітей
09:06
Затверджено міські заходи по відзначенню Дня захисту дітей
 
12         Перше червня день особливий, бо так уже повелося, що в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей.
У нашому місті стало доброю традицією святкувати в перший день літа Міжнародний день захисту дітей. Це свято радості й надії. Адже ми, дорослі, покладаємо на молоде покоління великі надії. І прагнемо аби вони реалізували наші сподівання. Дорослі мають зробити все для того, аби захистити їхні права, подбати аби дитинство було радісним та світлим.
З метою належної організації та відзначення цього свята міський голова І.Крижановський підписав розпорядження "Про затвердження плану заходів по відзначенню Дня захисту дітей". Відповідно до даного розпорядженя міськвиконкомом заплановано проведення ряду заходів, серед яких: парад дитячих візочків; свято” Планета дитинства” для випускників навчальних закладів міста з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; велопрогон „Стежками чорного лісу „ за участю учасників дитячих клубів за інтересами МПК; конкурс дитячих малюнків на тему”Світ очима дітей”,”Я малюю світ для себе”,” Тато,мама і я,щаслива сім’я”, ”В гостях у казки”; виставка дитячих поробок ”Прикрасимо світ своїми руками”; конкурсно -розважальна програма ”Країна дитинства”; лялькова вистава ”Поросятко Чок ” народного аматорського театру ляльок Знам’янського районного будинку культури. Також будуть проведені Дні відкритих дверей; дні опікуна; спортивне змагання ”Веселі старти”; театралізована ігрова дитяча програма ”Казкове літо”;виставка - конкурс ”Моя улюблена лялька ”; виставка птахів та інше.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 937 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты