Понеділок, 06.05.2024, 11:21
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 19 » Завдяки ініціативним мешканцям створилося два ОСББ
14:22
Завдяки ініціативним мешканцям створилося два ОСББ
12Приємна подія в нашому місті завдяки ініціативним мешканцям створилося два ОСББ: «Привокзальна, 8» – голова Білогор Євгенія та «Привокзальна, 10» – голова Мацегут Марина! 

На сьогодні в м.Знам'янка створені та функціонують 22 об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

Міський голова Крижановський І.Б. зустрівся з головою ОСББ «Привокзальна 10» Мацегут М. Під час зустрічі обговорювалися проблемні питання, плани на майбутнє. Спільно з начальником відділу архітектури та містобудування Качановим І.О. розглянуто колективне звернення щодо розташування сміттєвого майданчика. Міський голова відзначив, що мешканці будинку власними силами збудували дитячий майданчик, на якому проводить час місцева дітвора.

Мешканці тих будинків, які виявлять бажання створити ОСББ, можуть отримати змістовну інформацію в управлінні архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства міськвиконкому щодо переваги створення ОСББ.

Тут буде надана організаційна допомога, адміністративного та юридичного супроводу ініціативним групам. Відповідно до основних цілей та пріоритетних завдань у сфері реформування галузі житлово-комунального господарства, виходячи з необхідності об'єднання зусиль виконавчого комітету та територіальної громади на реалізацію пріоритетних напрямків розвитку житлово-комунального господарства, з метою схоронності житлових будинків та підвищення відповідальності мешканців за їх утримання, покращення утримання житлових будинків та використання платежів мешканців на утримання та збереження своєї власності, рішенням шістдесят сьомої сесії Знам'янської міської ради п'ятого скликання від 27.09.2010 року №1423 "Про затвердження Програми сприяння створенню ОСББ в м. Знам'янці" затверджено Програму сприяння створенню об'єднань співвласників багатоквартирних будинків в м. Знам'янці.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 827 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты