П`ятниця, 26.04.2024, 18:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Липень » 25 » Завершено прийом документів для проведення конкурсного добору на посади керівників закладів культури міста
14:24
Завершено прийом документів для проведення конкурсного добору на посади керівників закладів культури міста
12
Відповідно до вимого Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури», керуючись вимогами статей 211 - 215 Закону України «Про культуру», статті 26 Закону України «Про музеї та музейну справу», статті 24 Закону України «Про бібліотеки і бібліотечну справу», претендентам на посади, протягом місяця з дня оголошення конкурсу, належало подати пакет документів: заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних, автобіографію, копію документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту, копії документів про трудову діяльність, два рекомендаційні листи довільної форми, мотиваційний лист довільної форми.

На офіційному сайті Знам’янської міської ради, в рубриці «УВАГА КОНКУРС»  http://zn- rada.gov.ua/index/vikonavchij_komitet_znam_janskoji_miskoji_radi_ogoloshue_konkurs_na_posadi/0-1745 можна ознайомитися з автобіографіями, мотиваційними та рекомендаційними листами претендентів. 

Копії  особових документів, відповідно до Закону України "Про захист персональних даних", на сайті не публікуватимуться, однак усі охочі зможуть особисто пересвідчитись у наявності цих документів у відділу культури і туризму Знам’янського міськвиконкому (вул. Михайла Грушевського, 30, 2-09-13 ).

Зауваження та пропозиції щодо кандидатур на керівні посади в обласних закладах культури – як від фахівців галузі, так і від представників громадськості – приймаються до 02 липня на поштову (27400, м.Знам’янка, вул. Михайла Грушевського, 30) або електронну адресу ( kultura@zn-rada.gov.ua ).
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 812 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты