Середа, 08.05.2024, 20:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 20 » Завершилася атестація посадових осіб місцевого самоврядування
16:22
Завершилася атестація посадових осіб місцевого самоврядування
 12
Відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України 26.10.2001 № 1440 «Про затвердження Типового положення про проведення атестації посадових осіб місцевого самоврядування» завершилася атестація посадових осіб місцевого самоврядування по апарату управлінню Знам’янського міськвиконкому.

Атестаційна комісія під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцького А.А. оцінювала результати роботи, ділові та професійні якості працівників виконавчого комітету та його структурних підрозділів при виконанні ними своїх посадових обов'язків.

До речі, атестація є обов’язковою для посадових осіб місцевого самоврядування та проводиться кожних 4 роки, за рішенням сільського, селищного, міського голови, голів районної та обласних рад. Утворюється атестаційна комісія в складі голови комісії, секретаря та членів комісії.
  12
Під час кожної атестації до комісії надаються щорічні оцінки виконання посадовою особою покладених на неї завдань та обов'язків за період, що минув після попередньої атестації. На засідання комісії запрошуються посадова особа, яка атестується, та керівник відділу, управління. Якщо посадова особа не з'явилася на засідання комісії без поважних причин, то комісія має право провести атестацію за її відсутності. 

За наслідками атестації сільський, селищний, міський голова, голови районної та обласної рад видають відповідне розпорядження. Результати атестації повідомляються посадовій особі, яка атестувалася, та керівникові відділу, управління чи іншого виконавчого органу, в якому вона працює, відразу ж після проведення атестації. Посадова особа ознайомлюється зі змістом атестаційного листа під розпис.

Результати атестації та щорічної оцінки виконання посадовими особами покладених на них завдань і обов'язків заносяться до особової справи посадової особи. Вони розглядаються під час вирішення питань просування по службі, присвоєння чергового рангу, встановлення передбачених законодавством надбавок або зміни їх розміру.

Рішення про переведення посадової особи за її згодою на іншу посаду або про звільнення з посади приймається сільським, селищним, міським головою, головами районної та обласної рад у двомісячний термін з дня атестації. Прийняття такого рішення після закінчення зазначеного терміну не допускається. Час хвороби посадової особи, а також перебування її у відпустці до цього терміну не включається.

Посадова особа, визнана за результатами атестації такою, що не відповідає займаній посаді, звільняється з роботи відповідно до пункту 2 статті 40 Кодексу законів про працю України.

Голова атестаційної комісії Заруцький А.А. при підведенні підсумків відзначив, що члени комісії забезпечили об’єктивний розгляд і професійну оцінку діяльності кожної посадової особи, яка атестувалася, зокрема щодо виконання покладених на неї службових обов’язків, а також принциповий підхід у підготовці рекомендацій для подальшого використання її досвіду і знань у роботі.

За підсумками атестаційної комісії всі посадові особи виконавчого комітету Знам’янської міської ради та його структурних підрозділів, які брали участь в атестації, відповідають займаним посадам.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1187 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты