Субота, 27.04.2024, 20:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 21 » Завжди серед кращих
12:39
Завжди серед кращих
12
Команда Знам’янського Клубу єдиноборств «Піт-Файтер» повернулася з міста Біла Церква, де 13-16 березня проводився чемпіонат України з панкратіону серед дітей, молодших юнаків та юніорів.

Чемпіонат зібрав далеко не рекордну кількість учасників, 420 спортсменів змагалися на протязі 3 днів на цьому святі спорту, мужності і духу. Нажаль у зв’язку з останніми подіями в країні не було команд з Одеси, Харкова, Донецьку та Криму.  

Показавши високу технічну та фізичну підготовку, а також неабияку волю до перемоги, всі наші спортсмени додому повернулися з медалями: Поліщук Юрій ( 2003 р.н.) посів ІІІ місце в розділі Грепплінг-Гі (боротьба в кімоно), Мусаєв Васіф (2003 р.н.) завоював ІІ місце в розділі Грепплінг-Гі, поступившись з рахунком 0:0 за суб’єктивною думкою суддів чемпіону Світу не однократному чемпіону України.

В розділі Сабмішн-Грепплінг (боротьба без кімоно) жереб звів Васіфа у поєдинку за вихід в фінал з тим же чемпіоном, поступившись з рахунком 1:0 він вийшов у поєдинок за ІІІ місце і впевнено переміг. Шанта Артем (2001 р.н.) виконав настанови тренера та здолавши всіх своїх суперників став чемпіоном України в розділі Панкратіон-Традішн.

Розібравшись з попередніми суперниками і поступившись лише в фіналі Вартанов Кирило (1996 р.н.) посів ІІ місце в розділі Сабмішн-Грепплінг,йому присвоєне звання кандидат в майстри спорту України з панкратіону. Григорян Арман (1995 р.н.) підтвердив звання майстра спорту України з панкратіону,від поєдинку до поєдинку набираючи оберти і чисто перемігши в фіналі задушливим прийомом, став дворазовим чемпіоном України.

Спортсмени увійшли до складу національної збірної з панкратіону і пройдуть навчально-тренувальні збори до чемпіонату Європи, який відбудеться 13-15 травня в м. Бровари Київської області.

Знам’янський Клуб єдиноборств «Піт-Файтер» від щирого серця висловлює подяку людям, які вносять вагому долю в наші перемоги: Ігорю Олександровичу Матвєєву, директору ФГ «Агроперспектива» завдяки фінансовій підтримці якого покращується матеріальна база Клубу, здійснюються виїзди на змагання так необхідні для росту спортсмена. Начальнику ЛВ міліції ст. Знам’янка на базі якого знаходиться Клуб - Комар Ігорю Віталійовичу, за сприяння та підтримку Клубу.

Дякуємо Богу, що є люди небайдужі до розвитку спорту в нашому місті та нашій країні, які усвідомлюють що виховання дітей та молоді - це щасливе майбутнє нашої Батьківщини, адже ми не тільки тренуємо, а і виховуємо.

Президент клубу єдиноборств «Піт-Файтер»
тренер вищої категорії, майстер ІІ дан
Слуцький О.А.
.
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1003 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты