Четвер, 25.04.2024, 08:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Березень » 23 » Завжди серед кращих
11:59
Завжди серед кращих
 
12
Команда Знам’янського Клубу єдиноборств «Піт-Файтер» повернулася з міста Біла Церква, де 12-15 березня проводився чемпіонат України з панкратіону серед молодших юнаків та юніорів. Чемпіонат зібрав далеко не рекордну кількість учасників, 420 спортсменів змагалися протягом 3 днів на цьому святі спорту, мужності і духу. Нажаль, у зв’язку з останніми подіями в країні, не було деяких команд. 

Показавши високу технічну та фізичну підготовку, а також неабияку волю до перемоги, всі наші спортсмени додому повернулися з медалями: Поліщук Юрій у віковій категорії 12-13 років, вагова категорія 30 кг. завоював дві срібні медалі в розділах:  Сабмішн-Грепплінг (боротьба без кімоно), та Панкратіон-Традішн (поєдинки без ударів руками в голову). У наймолодшій віковій категорії 10-11 років вага 34 кг. Матвєєв Максим, для котрого змагання такого рівня були вперше, впевнено «розібрався» з попередніми суперниками і поступившись лише в фіналі, виборов срібло у  розділі  Сабмішн-Грепплінг.  Мусаєв Васіф категорія 12-13 років, вага 34 кг. виконав настанови тренера, та здолавши всіх своїх суперників, став чемпіоном України  в розділі Сабмішн-Грепплінг, також, в розділі Панкратіон-Традішн здобув бронзову медаль.                                                                                                              

Знам’янський Клуб єдиноборств «Піт-Файтер» від щирого серця висловлює подяку людям, які вносять вагому долю в наші перемоги:  Ігорю Олександровичу Матвєєву,  директору ФГ «Агроперспектива»,  завдяки фінансовій підтримці якого покращується матеріальна база Клубу, здійснюються виїзди на змагання такі необхідні для росту спортсмена. Анатолію Леонідовичу Русакову за фінансову підтримку, популяризацію та особисту участь в життєдіяльності Клубу.  Начальнику ЛВ міліції ст.Знам’янка на базі якого знаходиться Клуб - Комар Ігорю Віталійовичу, за сприяння та підтримку.  

Дякуємо Богу, що є люди небайдужі до розвитку спорту в нашому місті та нашій країні, які усвідомлюють що виховання дітей та молоді  це щасливе майбутнє нашої Батьківщини, адже ми не тільки тренуємо, а і виховуємо!          


Президент клубу єдиноборств «Піт-Файтер»
тренер вищої категорії, майстер ІІ дан                                                        Слуцький О.А


Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1092 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты