Субота, 27.04.2024, 04:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Грудень » 11 » Збереженмо пам'ять про подвиг
13:46
Збереженмо пам'ять про подвиг
 
12         9 грудня ми відзначаємо визволення Знам’янки від німецько-фашистських загарбників. В ці дні ми славимо тих, хто хоробро бився і загинув на нашій землі, прославляємо подвиг молодих героїв, які йшли на фронт прямо зі шкільної лави, схиляємось перед подвигом відомих і невідомих героїв. Згадуємо загиблих, низько вклоняємося живим.
Пам’ятаючи про те, як важливо сьогодні молодому поколінню знати історію подвигів наших дідів і прадідів, бібліотекарі центральної універсальної бібліотеки прагнуть донести до них жалобу втрат і радість Перемоги, закарбувати у їх пам'яті велич подвигу слов'янських народів, розкрити історичне значення цієї славетної події.
 
12          7 та 8 грудня для учнів 7-В, 7-Б і 9-В класів була проведена година пам’яті «Знам’янщина в роки Великої Вітчизняної війни». Вони дізналися про жахливі 850 днів окупації, про жорстокі бої за Знам’янку у дні бездоріжжя, коли безперервно сіяв дощ, про подвиг партизан, 18-річних юнаків, про людей різних національностей, які загинули визволяючи наше місто.
Із книг Олександра Рябошапки: «Пам’ять крізь роки», «Чорнолісся пам’ятає», «За перемогу і правду», запропонованих для перегляду бібліотекарем, діти знайомилися з унікальними матеріалами, фото, спогадами ветеранів.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 748 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты