Понеділок, 06.05.2024, 09:04
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 13 » Обрано нового голову квартального комітету
15:43
Обрано нового голову квартального комітету
       
12Відбулися збори мешканців, які проживають на території квартального комітету № 12 . В них взяли участь міський голова Крижановський І.Б., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцький А.А., депутат міської ради Антоненко О.С., начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Лаптєва Л.О., начальник організаційного відділу міськвиконкому Зайченко О.А., головний спеціаліст з обслуговування Знам’янської міської ради Тюпа Ф.К. В порядку денному зборів стояло питання обрання нового голови квартального комітету.

Попередній голова квартального комітету за сімейними обставинами склала повноваження голови квартального комітету № 12 . На зборах мешканці, які проживають на території квартального комітету № 12 більшою кількістю голосів обрали нового голову – Грудницьку Жанну Іванівну. Також, було обрано нових членів квартального комітету № 12, які будуть відповідати за порядок на закріплених за ними вулицях.
        
12 Квартальний комітет № 12 планує проводити свої засідання по вівторках та четвергах з 14.30 по 16.30 за адресою вул. Ульянівська, 65 . Громадяни, які проживають на території квартального комітету можуть брати участь у засіданнях комітету, вносити пропозиції щодо його роботи, благоустрою, утримання в належному стані садиб та вулиць, отримувати довідки про місце проживання, склад сім'ї, інші документи.

По закінченню зборів присутні звернулися до міського голови з рядом звернень. Обговорювалася проблема сплати та заборгованості жителів вулиць за вивезення сміття, освітлення вулиць, інші. Перед міським головою піднімалося питання про відкриття аптеки для жителів цього мікрорайону.

На завершення між присутніми та міським головою були досягнуті домовленості про ще більш плідну співпрацю квартального комітету № 12 та міської ради, про виїзні прийоми громадян міським головою в квартальному комітеті.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 855 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты