Субота, 20.04.2024, 09:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Липень » 29 » Здійснено об’їзд бюджетних установ міста з огляду на підготовку до роботи закладів в осінньо-зимовий період
12:45
Здійснено об’їзд бюджетних установ міста з огляду на підготовку до роботи закладів в осінньо-зимовий період
В.о.першого заступника міського голови Тетяна Іваськів здійснила об’їзд бюджетних установ міста з огляду на підготовку до роботи закладів в осінньо-зимовий період, а також підготовку загальноосвітніх шкіл до нового навчального року.

Об’їзд розпочався з південної сторони міста ДДНЗ №4, ДДНЗ №3, ЗОШ №4, бібліотека філія №1. Потім було оглянуто установи вокзального мікрорайону, ДНЗ №2 та №8, ЗОШ №3, музичну школу. В центральній частині приділили увагу ДНЗ №7, спортивній школі, центру дитячої та юнацької творчості, палацу культури. Саме в цих закладах проходить активна фаза ремонтів. За кошти міського бюджету придбані усі необхідні для ремонту будівельні матеріали, обладнання та інвентар, предмети довгострокового користування. Колективи закладів здебільшого власними силами, а там де необхідно, із залученням фахівців працюють з ранку до вечора. 

Під час спілкуванням з керівниками та завгоспами закладів було наголошено, що такого матеріального забезпечення, як цього року не було за всі попередні роки. Не залишився без уваги жоден заклад. Здійснена часткова заміна вікон, утеплення стін і стель, заміна ламп на енергозберігаючі, часткова заміна дверей, лінолеуму, батарей, труб, кранів та багато іншого. Усі ці заходи дадуть певну економію енергоресурсів взимку, а також тепло і затишок нашим дітям. 

Міська рада та її виконавчий комітет висловлює подяку усім працівникам закладів, а також особливу подяку батькам, які долучилися до гарних справ та намагаються покращити умови перебування дітей під час навчання та дозвілля у комунальних закладах міста. 

 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 908 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.6/11

Кировоград: новости и сайты