Середа, 24.04.2024, 12:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Березень » 22 » Здійснено об’їзд території міста на предмет стану благоустрою
08:01
Здійснено об’їзд території міста на предмет стану благоустрою
12
Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гребенюк Сергій Анатолійович спільно з депутатом міської ради Грінченко Ігорем  Григоровичем здійснив об’їзд території міста на предмет стану благоустрою, а саме огляду парків, скверів, зон масового відпочинку на визначення їх санітарного стану. 

Під час об’їзду були визначені проблемні місця стосовно ліквідації місць стихійного накопичення сміття. Також за результатами огляду було визначено об’єкти та обсяг робіт, а також необхідні матеріали для виконання робіт по благоустрою.

12
Як зазначив Сергій Анатолійович – Деякі накопичення сміття, зокрема біля буд. Привокзальна, 15 уже ліквідовані, а інші - в процесі прибирання. Також Сергій Анатолійович наголосив, що відповідно до розпорядженням міського голови Сергія Івановича Філіпенка від 17 березня 2016 року № 54 «Про проведення в місті акції «За чисте довкілля» в місті оголошено щорічну всеукраїнську акцію "За чисте довкілля"і згідно даного розпорядження керівникам підприємств, установ і організацій усіх форм власності необхідно забезпечити участь своїх працівників у проведенні акції «За чисте довкілля» та днів благоустрою: 25.03., 02.04., 09.04., 16.04 та 23.04.2016.

12
Також заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Сергій Гребенюк відмітив, що на даний час проводяться роботи по благоустрою кладовищ. Силами комунального підприємства ЖЕК № 1спилюються аварійно-небезпечні дерева та проводяться роботи по вирубуванні дико-порослих кущів та дерев.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 868 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.5/2

Кировоград: новости и сайты