Четвер, 25.04.2024, 07:59
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Жовтень » 30 » Здійснено огляд приміщень та обговорено перспективи розвитку ЦНАП
07:12
Здійснено огляд приміщень та обговорено перспективи розвитку ЦНАП
12
11 жовтня 2017 року Кабінет Міністрів України підтримав ініціативу Мінекономрозвитку щодо розширення переліку адміністративних послуг, які громадяни України можуть отримати у центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП)

У першу чергу розпорядження Кабміну Міністрів впорядковує чинні нормативно-правові акти відповідно до ухвалених Верховною Радою чотирьох нових законів України. Ці закони головним чином спрямовані на децентралізацію повноважень органів виконавчої влади надавати адміністративні послуги.

Таким чином, ЦНАПи тепер зможуть:
•          видавати посвідчення водія (за погодженням місцевої влади з Міністерством внутрішніх справ);
•          здійснювати державну реєcтрацію (перереєстрація, зняття з обліку) транспортних засобів (за погодженням місцевої влади з Міністерством внутрішніх справ);
•          реєструвати акти цивільного стану (за погодженням місцевої влади з Міністерством юстиції);
•          видавати дозвіл на застосування праці іноземців (без погодження);
•         надавати послуги соціальної сфери (за пропозиції Міністра соціальної політики Андрія Реви).

Всього Мінекономрозвитку рекомендує ЦНАПам надавати 106 адміністративних послуг. Як відомо, Міністерство також працює над запровадженням єдиного стандарту обслуговування в усіх Центрах. До стандартів, наприклад, належить швидкість обслуговування - 15 хвилин від входу клієнта до завершення отримання послуги.
12

З метою створення доступних і зручних умов для отримання адміністративних послуг громадянам та підприємцям міста Знам’янка та спрямування діяльності центру на забезпечення прозорості та відкритості розгляду звернень, запровадження сучасних форм надання послуг, що сприятиме підвищенню рівня якості життя та є одним із пріорітетних завдань виконавчого комітету міської ради, міським головою С. Філіпенком за участі першого заступника міського голови В. Загородньої, начальника відділу-керівника Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради В. Михайлова та А. Іщенка - помічника народного депутата України Олеся Довгого здійснено огляд приміщень та обговорено перспективи розвитку ЦНАП.

За результатами огляду, міським головою надано доручення щодо виготовлення у 2018 р. проектно-кошторисної документації проведення ремонтних робіт у зазначеному приміщенні; здійснення розрахунку вартості спеціалізованого обладнання та програмного забезпечення, необхідного для оформлення документів, що дають право громадянину України на виїзд за кордон та містять безконтактний електронний носій; обладнання для встановлення системи електронного регулювання черги в Центрі. 

Вивчити питання щодо додаткового забезпечення оргтехнікою та меблюванням Центру з метою надання адміністративних послуг з соціальних питань.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 751 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты