Вівторок, 07.05.2024, 21:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Червень » 8 » Здійснюється огляд та знесення самовільно встановлених гаражів шляхом вивезення їх, з метою збереження, на територію КП "Шляховик"
08:45
Здійснюється огляд та знесення самовільно встановлених гаражів шляхом вивезення їх, з метою збереження, на територію КП "Шляховик"
 
12         Відповідно до Правил благоустрою та санітарного утримання м.Знам’янки, смт. Знам'янка Друга та село Водяне забороняється самовільно встановлювати тимчасові споруди, в тому числі металеві гаражі. Громадяни, які використовують земельну ділянку без відповідного рішення міської ради, зобов’язані звільнити дані земельні ділянки шляхом знесення тимчасових споруд (автомобільних гаражів).
Відповідно до розпорядження міського голови І.Крижановського від 30.05.2012 року №106 " Про створення комісії по знесенню самовільно встановлених тимчасових гаражів по вул. Привокзальна, 15 в м.Знам’янка"
  здійснюється огляд та знесення самовільно встановлених гаражів   шляхом вивезення їх, з метою збереження, на територію комунального підприємства «Шляховик». Підприємство здійснює збереження гаражів та нарахування коштів за їх перебування на його території. 
Дану процедуру розроблено та застосовано юридичним відділом Знам’янського міськвиконкому, згідно діючого законодавства України.
Комісія розпочала роботу 31 травня поточного року. Робота у даному напрямку продовжується.

Юридичний відділ
виконавчого комітету Знам’янської міської ради
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 832 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты