Четвер, 02.05.2024, 01:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 8 » Здоров’я – стан повного фізичного, духовного і соціального благополуччя
16:09
Здоров’я – стан повного фізичного, духовного і соціального благополуччя
           
12
Здоров’я людини – це оптимальний рівень таких біологічних передумов, як відсутність хвороб та фізичних вад і гармонійна єдність духовних, психічних та фізичних якостей, які дозволяють успішно, без обмежень здійснювати громадську діяльність. Хто міцний тілом, може терпіти і жару, і холод. 

Так і той, хто здоровий душевно, здатен перенести і гнів, і горе, і радість, і інші почуття. Життя та здоров’я – найдорожче, що є у людини, тому підхід до них має бути найсерйознішим.

Як же зберегти здоров'я, а значить, і відмінний настрій на цілий день? Простий і в той же час ефективної спосіб - легкі фізичні вправи. Фізичні вправи корисні і дітям, і дорослим! Для здоров’я потрібні чотири умови: фізичні навантаження, повноцінне харчування, загартування та час і вміння відпочивати. 

Для оздоровлення і відпочинку дітей та молоді, з метою популяризації здорового способу життя та профілактики негативних явищ серед дитячого та молодіжного середовища в районі вул. Примакова та пришкільного майданчика ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 спеціалістом І категорії центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Білокамінською Ольгою разом з волонтером Горбом Олексієм проведено чергову ігротеку «Подорож до країни Здоровляндії».

Діти отримали інформацію про важливість здоров’я у житті людини, з радістю зробили корисні фізичні вправи і активно приймали участь в рухливих іграх. В кінці ігротеки діти не тільки здобули гарного настрою але й зробили корисний вклад у скарбницю свого фізичного розвитку. 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 884 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты