П`ятниця, 26.04.2024, 13:09
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 31 » Земельні ділянки для державних потреб
17:19
Земельні ділянки для державних потреб
 
12          Минулого тижня юридичним відділом міськвиконкому здійснена підготовка та оформлення в нотаріальній конторі договорів купівлі – продажу земельних ділянок для суспільних потреб.
Земельні ділянки які були надані громадянам міста, по вулиці Пролісковій, для будівництва та обслуговування житлових будинків (господарських будівель) та споруд, (всього 5 земельних ділянок) вилучаються у громадян для суспільних потреб в постійне користування для будівництва автомобільної дороги в обхід міста Знам’янка.
Названі громадяни на підставі частини 1 статті 350 Цивільного кодексу України надали згоду на викуп земельних ділянок у зв’язку з суспільною необхідністю, а саме будівництва об’їзного шляху.
З державного бюджету України виділено кошти на викуп земельних ділянок у 5 громадян міста, на загальну суму 147785гривень.
На підставі рішення міської ради від 27 вересня 2011 року №371 «Про викуп земельних ділянок Знам’янською міською радою, які перебувають у власності громадян для суспільних потреб укладено 3 договори купівлі – продажу земельних ділянок.
На черзі знаходяться 2 договори купівлі – продажу, але на даний час Державна служба автомобільних доріг у Кіровоградській області доопрацьовую земельну документацію яка безпосередньо стосується Державних актів на право приватної власності на землю виданих в 2000 році громадянам міста.
Таким чином, жоден із власників земельних ділянок у яких здійснюється викуп, не несе затрати з власної кишені.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 791 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты