П`ятниця, 26.04.2024, 11:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Жовтень » 5 » Згадаймо часи молодії
09:17
Згадаймо часи молодії
12
Міський голова Сергій Іванович Філіпенко привітав з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана колишніх працівників  виконавчого комітету міської ради та його структурних підрозділів.

«Ви – джерело народної мудрості, взірець для підростаючого покоління. Ви передаєте у спадок все найкраще, що накопичили за все життя. Вам - слова  шани і вдячності,  миру, сил та наснаги,  родинного тепла. Ще довгі роки прожити здоровими і щасливими у злагоді , повазі і любові. Нехай діти будуть для Вас гордістю, а онуки радістю»,  – звернувся до присутніх у залі міський голова Сергій Іванович Філіпенко. 

Словами вдячності за мудрість, підтримку і досвід, привітали учасників зібрання начальник відділу культури і туризму Бабаєва С.М. та начальник управління праці та соціального захисту населення Волошина А.М.

У подарунок ветерани отримали концертну програму за участю солістів міського Палацу культури та ігрову програму «Згадаймо, часи молодії!».12

Завжди приємно вітати людей зі святами, адже даруючи свято людині ти отримуєш її посмішку, гарний настрій і слова вдячності, а це головне, заради чого ми і працюємо.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 868 | Додав: zinkovskayai | Рейтинг: 3.0/6

Кировоград: новости и сайты