Четвер, 28.03.2024, 18:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Березень » 7 » Жінка – це втілення ніжності та всеперемагаючої материнської любові
11:56
Жінка – це втілення ніжності та всеперемагаючої материнської любові

12

Одне із чарівних свят приходить до нас на початку весни, коли під першими променями теплого весняного сонця починає оживати природа, пробуджуючи землю до нового життя.

І це глибоко символічно, адже найперші подихи весни присвячені саме жінкам – Берегиням роду людського. Адже Жінка – це втілення ніжності та всеперемагаючої материнської любові.

Саме в один із таких сонячних днів, напередодні свята 8 Березня, у приміщені територіального центру зібралися жінки-голови первинних ветеранських організацій щоб відзначити чарівне свято краси та ніжності – Міжнародний день прав жінок та миру!

12

Теплими словами звернувся до присутніх міський голова Філіпенко Сергій Іванович. Очільник міста побажав всім жіночого щастя, міцного здоров’я, любові, добра, родинного затишку, впевненості у завтрашньому дні та щоб поруч завжди були найдорожчі люди з якими навіть будні перетворюються на свято.

Сергій Іванович висловив побажання Ганні Олексіївні і надалі працювати так завзято, продовжувати створювати навколо себе неповторну атмосферу затишку, розуміння і довіри.

Голова міської ветеранської організації Бабійчук Г.О. висловила подяку милим жінкам за материнську ласку за материнську ласку, за те, що вони передають із покоління в покоління традиції високої духовності та культури, надихають на нові звернення, допомагають стати кращими.

12

Ганна Олексіївна висловила слова вдячності за роботу ветеранському  активу за піклування і допомогу ветеранам міста. «Ветеранський актив разом з міською владою, опираючись на досвідчене та мудре плече ветеранів, колишніх керівників, зробить ще багато добрих справ для наших дітей та онуків» -, зазначила Ганна Олексіївна.

Ганна Олексіївна побажала жінкам нових творчих успіхів і життєвих перемог, міцного здоров’я любові, душевного тепла та поваги від дітей та онуків.

12

Від народного депутата України Олеся Довгого привітав зі святом жінок його помічник Андрій Іщенко. Він щиро привітав всіх з весняним святом, побажав щоб кожен день був сонячним і радісним, щоб довкола панувала любов і гармонія. Також Андрій Іщенко побажав міцного здоров’я, щастя, здійснення усіх мрій та бажань та подарував солодощі.

Від імені територіальної ветеранської організації виступила голова ради ветеранів Горященко Л.О. Вона побажала жінкам бути завжди бажаними, веселими, красивими, щоб тепло та увага чоловіків додавала їм сил, а в душі розквітали троянди.

12

Словами привітання із святом звернулися до присутніх директор територіального центру Костікова Т.М., від ветеранів Т. Стеблевська., Л. Сухінська., В. Кадацька., С. Потапенко., Г. Кучерява.

Від міської влади та ветеранської організації жінки отримали святкові сувеніри.

Міська рада ветеранів висловлює щиру вдячність директору терцентру Костіковій Т.М., ведучим Сидоренко Вероніці та Крижановській Яні за організацію та проведення весняного свята.

Л.Сухінська 

голова прес-служби

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 956 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты