П`ятниця, 29.03.2024, 02:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Березень » 9 » Жінок – голів квартальних та будинкових комітетів міста урочисто вітає міська влада
08:44
Жінок – голів квартальних та будинкових комітетів міста урочисто вітає міська влада
12
Переддень весіннього свята місто Знам'янка, як і вся країна, вітає своїх чарівних жінок, кожна з яких гідна бути найгарнішою. Та не одною красою славляться знам'янчанки. Розум, наполегливість, вдача та сила характеру допомагають їм проявлятися у всіх сферах суспільного життя. 

В урочистостях, які відбулися у міськвиконкомі з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня, взяли участь  жінки – голови квартальних  та будинкових комітетів. Саме вони пов'язують міську владу та громаду. Вони допомагають вирішувати їх складні завдання. 

12

Привітали  присутніх жінок з  першим весняним  святом міський голова Сергій Іванович Філіпенко та секретар міської ради Наталія Миколаївна Клименко.

Щороку, в перші дні весни, ми, чоловіки, вітаємо жінок із чудовим святом – 8 березня. Завдяки вашому таланту та енергії - Знам’янка з кожним роком стає гарнішою! Хто ж як не жінка – мати, дружина, наречена та колега, може бути слабкою половинкою людства, але у той же час витонченою та ніжною натурою, здатною своєю красою та розумом врятувати світ?! Сьогодні, букет найтепліших вітань та побажань, саме для Вас, дорогі жінки - зазначив у своєму виступі міський голова Сергій Іванович Філіпенко.

Кращі представники органів самоорганізації населення були нагороджені відзнаками Знам'янської міської ради. Зокрема:

12

Почесною грамотою Знам`янської міської ради нагороджено

Козьменко Людмилу Павлівну — голову квартального комітету № 1 м. Знам'янка за вагомий внесок у розвиток територіальної громади міста Знам'янка та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Морозову Валентину Іванівну — секретаря будинкового комітету № 10 м. Знам'янка (ж/б № 33 по вул. Жовтневій) за вагомий внесок у розвиток територіальної громади міста Знам'янка та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Наводничу Ларису Павлівну — голову будинкового комітету № 4 м. Знам'янка за вагомий внесок у розвиток територіальної громади міста Знам'янка та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Ткаченко Наталію Володимирівну — голову правління ОСББ "Зоряний” за вагомий внесок у розвиток територіальної громади міста Знам'янка та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.
Грамотою Знам`янської міської ради нагороджено:

Тертишну Людмилу Анатоліївну — голову будинкового комітету № 9 м. Знам'янка за вагомий внесок у розвиток територіальної громади міста Знам'янка та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Білогор Євгенію Миколаївну — голову правління ОСББ "Привокзальна, 8” за вагомий внесок у розвиток територіальної громади міста Знам'янка та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

12

Подякою Знам`янської міської ради нагороджено:

Омельяненко Зою Кузьмівну — секретаря будинкового комітету № 11 м. Знам'янка (ж/б № 46 по вул. Радянській) за вагомий внесок у розвиток територіальної громади міста Знам'янка та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Вильчинську Катерину Миколаївну — голову квартального комітету № 34 м. Знам'янка за вагомий внесок у розвиток територіальної громади міста Знам'янка та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Гумененко Аллу Антонівну — секретаря будинкового комітету № 3 м. Знам'янка (ж/б № 106 по вул. Калініна) за вагомий внесок у розвиток територіальної громади міста Знам'янка та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Дмітрієву Валентину Василівну — голову квартального комітету № 15 (2013-2016 рр). за вагомий внесок у розвиток територіальної громади міста Знам'янка та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Прекрасні представниці, які були присутні, мали змогу почути гарні слова на свою адресу та музичні вітання від вихованців Центру дитячої та юнацької творчості.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 729 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты