Четвер, 25.04.2024, 03:56
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 3 » Жителі Знам’янщини здали до органів внутрішніх справ 12 одиниць зброї
16:57
Жителі Знам’янщини здали до органів внутрішніх справ 12 одиниць зброї
12
На території м. Знам’янка та Знам’янського району проходив місячник добровільної здачі зброї. За цей час всього до міськвідділу було здано 12 одиниць зброї з них незареєстрованої гладкоствольної мисливської зброї – 7 одиниць, зареєстрованої мисливської зброї – 3 одиниці, газової зброї – 2 одиниці.

Так, 29.11.2013 року до міліції звернувся мешканець обласного центру з повідомленням про те, що знаходячись на полюванні поблизу с. Суботці, Знам’янського району знайшов двохствольну гладкоствольну мисливську рушницю ІЖ-58, яку вирішив добровільно здати до міліції.

Дякуємо громадянам за розуміння, адже зброя несе велику небезпеку. А в разі неправомірного чи невмілого використання може призвести до тяжких наслідків.

Працівники міліції нагадують, що ст. 263 Кримінального кодексу України передбачає незаконне носіння, зберігання, передача, продаж або використання зброї та боєприпасів, карається позбавленням волі до 5 років. Проте добровільна здача вказаних предметів звільняє від кримінальної відповідальності.

Шановні громадяни!

З будь якими питаннями Ви можете звернутися до Знам’янського міськвідділу, за адресою: м. Знам’янка, вул. Київська, 25 або за телефоном 2-20-94 або 102.

Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 795 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты