Субота, 20.04.2024, 03:01
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Лютий » 17 » Життя - найвища цінність!
08:18
Життя - найвища цінність!
 
12
Найвища цінність суспільства — життя і здоров’я людей. Проте з кожним роком зростає кількість чинників, що можуть нести небезпеку і загрожувати життю. Враховуючи ситуацію на Саході нашої країни, особливої уваги потребують, звичайно ж, діти. Тому пріоритетним завданням працівників навчальних закладів спільно з батьківською громадськістю та представниками відповідних служб  є навчання елементарних правил безпеки та набуття знань, умінь і навичок з цивільного захисту.

Робота з цивільного захисту в навчальних закладах міста здійснюється відповідно до затверджених  планів та графіків . Відповідальною особою є керівник навчального закладу, який організовує роботу з цивільного захисту та підготовку працівників до дій в режимах повсякденного функціо¬нування, підвищеної готовності, надзвичайної ситуації і надзвичайного стану. Відповідно до планів роботи відділу освіти, навчальних закладів, протягом року проводяться Тижні безпеки життєдіяльності, організовано проведення Дня цивільного захисту та ряд інших заходів, направлених на збереження життя і здоров’я вихованців.
 
12
На сьогоднішній день, враховуючи запровадження стану підвищеної готовності в країні, питання цивільного захисту, як ніколи,  є важливим та актуальним.

Так, на виконання протокольного доручення міського голови І.Крижановського від 02 лютого 2015 року, протоколу № 1 позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 02 лютого 2015 року, в навчальних закладах міста в період  з 03 по 13 лютого 2015 року організовано та проведено із залученням працівників ДСНД навчання «Дії у разі виникнення надзвичайної ситуації». В ході навчань  проведено ряд теоретичних заходів та практичних відпрацювань заходів евакуації, організовано перегляд фільму «Варто знати кожному!» Провідні інспектори Знам'янського МРВ управління ДСНС України в Кіровоградській області Шмалько Ю.О. та Веремеєв Р.Р. провели з учнями бесіди з правил поводження в надзвичайних ситуаціях: при пожежі, при знаходженні вибухонебезпечних предметів, при терористичних актах, при сигналі "Увага всім!" тощо. Під час проведення заходів використано відеопрезентаційні матеріали  обласного навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, які були надані керівникам навчальних закладів під час навчань у м. Кіровоград.






Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 977 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты