Четвер, 25.04.2024, 06:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Лютий » 1 » Живописні роботи різних років представив на персональній виставці знам’янський художник Віктор Соколов
11:16
Живописні роботи різних років представив на персональній виставці знам’янський художник Віктор Соколов
12
Живописні роботи різних років представив на персональній виставці знам’янський художник Віктор Соколов. Відкриття експозиції відбулося 28 січня 2018 року  у галереї Vashart-gallery м.Олександрія. Куди були запрошені і учасники міської асоціації народних умільців та самодіяльних художників «Промінь» міського Палацу культури (керівник В.Кравченко).

Презентувала персональну виставку нашого художника ГО «Спілка митців Олександрійщини» (кер.Ірина Кваша).   
12

На виставці представлені 35 роботи художника, виконані на полотні олійними фарбами.  Це майстер, який однаково вміло зображає і натюрморти, і пейзажі, і портрети,  демонструє поєднання життєвого досвіду, внутрішньої гармонії та спокою із різнобарв’ям кольорів на полотні. Картини Віктора Михайловича несуть позитивну енергію, викликають роздуми, захоплюють своїми кольорами. Завдяки його роботам ми бачимо красу рідного краю, наповнену сонцем і любов’ю.

Під час зустрічі зі словами привітання до художника звернулись Олена Богоявленська – секретар Олександрійської міської ради.
12

Було сказано багато теплих слів на адресу майстра від гостей та друзів: поета, драматурга, композитора і актора Олександра Вознюка, який читав свої вірші; теплі слова про художника та його багаторічну роботу лунали від друзів та колег по пензлю - Миколи Явтушенка, Василя Ребедайла,  Віталія Невкритого та Олександра Булюкіна.

Виставка пройшла на високому рівні,  присутні багато спілкувалися з художником, брали автографи і фотографувалися.12
 Маємо надію на подальшу співпрацю з сусідами і колегами з м.Олександрії і з нетерпінням чекаємо відкриття галереї і в нашому місті. А нашого земляка вітаємо і бажаємо йому творчого натхнення. Пишаємось золотими руками майстра.

Завідуюча відділом дозвілля та роботи з молоддю
В.Кравченко
Категорія: Новини культури | Переглядів: 875 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3

Кировоград: новости и сайты