Вівторок, 30.04.2024, 19:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Січень » 9 » Зимові канікули у Знам’янському центрі дитячої та юнацької творчості
12:18
Зимові канікули у Знам’янському центрі дитячої та юнацької творчості
12
Усі діти полюбляють зимові канікули. Хоч вони й значно коротші за літні, зате завжди проходять весело та яскраво. Все тому, що на зимові канікули припадають улюблені свята – Новий рік та Різдво. Протягом двох тижнів у позашкільному закладі міста Знам’янки Центрі дитячої та юнацької творчості панує святкова новорічна атмосфера.
12

24 грудня в центрі дитячої та юнацької творчості відбулися Новорічні свята. Діти поринули у справжню казку. Вихованці отримали незабутні враження від зустрічі з Дідом Морозом, Снігуркою та іншими казковими персонажами, що їх супроводжували. Гуртківців розважали веселими іграми та запальними танцями, загадками та піснями. Всі діти були нагороджені солодкими подарунками.
12

30 грудня у перший день зимових канікул, відбувся конкурс "В майстерні Діда Мороза". Для того, щоб створити у ЦДЮТ святкову атмосферу, гуртківці своїми руками виготовляють чудові прикраси, за допомогою яких наш заклад у Новорічні свята виглядає неперевершено.

Покоління змінюються, але одним із найцікавіших занять залишається перегляд мультиплікаційних фільмів, особливо у колі друзів. Тож напередодні Нового року в ЦДЮТ запрацював Новорічний відеозал.
12

Свята тривають, і в перший день канікул в новому році гуртківці мали можливість взяти участь у змаганнях з шахів та шашок. ЦДЮТ приділяє увагу найширшому залученню дітей до гри. З цією метою серед гуртківців проводяться різноманітні змагання, конкурси. Особливо слід відзначити організацію таких ігор в канікулярний час.
12

Напередодні Різдвяних свят відбувся захід "Українські вечорниці". В ході проведення народознавчого свята діти мали можливість ознайомитися з оберегами української родини. Проведення заходів народознавчого спрямування сприяє пробудженню
пізнавальних інтересів до історії свого родоводу, української нації, її культури і побуту.

Так, на канікулах ніколи байдикувати, адже можна весело провести час з друзями в ЦДЮТ!
 
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 884 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты