Середа, 03.07.2024, 08:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 156
Гостей: 156
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 25 » Зловмисник "мисливець" затриманий працівниками міліції
16:28
Зловмисник "мисливець" затриманий працівниками міліції
 
12
22.11.2013 року до міліції надійшло повідомлення від мешканки с. Юхимово, Знам’янського району про те, що невідомий чоловік через вікно проник до її домоволодіння, де почав вимагати грошові кошти. Побачивши в будинку потерпілої мисливську рушницю взяв її та почав погрожувати нею.

Потерпіла злякавшись почала тікати, зловмисник вистрілив в неї. В результаті чого потерпілій було нанесено тілесне ушкодження у вигляді вогнепального поранення в область правої лопатки ззаду. 

Після скоєного зловмисник прихопивши з собою мисливську зброю та мобільний телефон своєї жертви пішов в бік с. Дмитрівка, Знам’янського району. В подальшому до міліції почали надходити повідомлення від громадян про стрільбу в с. Юхимово. Після негайного реагування працівників міліції на дані повідомлення інших потерпілих від рук «мисливця» вдалося уникнути. Зловмисник був затриманий працівниками міліції.

Вказане повідомлення було зареєстроване в Єдиному реєстру досудових розслідувань та розпочате провадження за ст. 187 ч.3 (розбій, поєднаний з проникненням у житло.) КК України. На даний час зловмисник затриманий в порядку ст. 106, 115 КПК України. На нього чекає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 849 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты