Четвер, 02.05.2024, 07:57
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 8 » Змагання зі Street Workout в м.Знам’янці
08:53
Змагання зі Street Workout в м.Знам’янці
   
Вже вдруге, саме у День міста, проходять у Знам’янці змагання із стріт воркауту. Цей вид спорту захоплює не лише молодь, тому на міському стадіоні зібралося чимало глядачів, як то кажуть – від мала до велика, і не пожалкували.

Хлопці та дівчата продемонстрували свої фізичні можливості та довели, що стріт воркаут – це не лише вправи на турніку, але й феєричне видовище, справжнє мистецтво, яке не залишає байдужим нікого.

Особливо вразив глядачів виступ хлопця-інваліда з міста Вознесенськ, на ці вправи неможливо було дивитися без смутку і поваги водночас, адже ця людина справжній взірець мужності, сили волі та роботи над собою. 

Ми, знам’янчане, можемо пишатися ще й тим, що саме у День народження нашого міста, на нашому стадіоні було встановлено два рекорди України із стріт воркауту! Перемогу у вправі «Горизонт» на час виборов Олександр Діденко (м.Кіровоград) з результатом 30 сек., а у вправі «Горизонтальне утримання на турніку – Максим Пустошилов (м.Кривий Ріг) також з результатом 30 сек..

Взагалі у змаганнях брала участь молодь з Кіровограда, Долинської, Новгородки, Миколаїва, Луганська, Київа, Борисполя, Одеси, Харкова, Нікополя. Хіба це не прояв патріотизму та єднання молоді країни?!

Організатори свята, вже відомі мешканцям міста Роман і Родіон Плетенко висловили вдячність за підтримку у проведенні змагань міському голові І.Б.Крижановському, якій із задоволенням вручав нагороди переможцям, подякували працівникам відділу молоді та спорту, а також тим підприємцям, які надали фінансову допомогу в організації та проведенні свята спорту. А спонсорами виступили: ювелірний магазин «Рубін» (Д.Білий), магазин «Фуршет» (В.Олійник), магазин «Будмодерн» (Є.Кубряк), магазин «Біла лілея» (В.Махиня), приватні підприємці О.Луц, В.Зайченко (м.Кіровоград), С.Коноваленко (м.Кременчук).

А на згадку про це чудове свято спорту, молоді, краси та витривалості, спортсмени подарували ще й чудовий відеоролик, щоб ті хто були глядачами, пригадали найяскравіші моменти, а ті хто не бачив, обов’язково захопилися та завітали на змагання наступного разу.


 
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 841 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты