П`ятниця, 03.05.2024, 21:42
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Липень » 21 » Зміни в процедурі реєстрації громадських об’єднань
14:58
Зміни в процедурі реєстрації громадських об’єднань
      
12
Відповідно до частини сьомої статті 12 Закону України «Про адміністративні послуги», Кабінет Міністрів України, своїм розпорядженням від 16.05.2014р. №523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг», затвердив перелік адміністративних послуг органів виконавчої влади, які надаються через центр надання адміністративних послуг.

До переліку таких послуг потрапили: реєстрація громадського об’єднання; прийняття повідомлення про утворення громадського об’єднання; видача дубліката оригіналу свідоцтва про реєстрацію громадського об’єднання та/або статуту; внесення до Реєстру громадських об’єднань відомостей про відокремлений підрозділ громадського об’єднання; прийняття повідомлення про зміни до статуту громадського об’єднання, зміни у складі керівних органів громадського об’єднання, зміну особи (осіб), уповноваженої представляти громадське об’єднання, зміну місцезнаходження зареєстрованого громадського об’єднання; прийняття повідомлення про зміну найменування громадського об’єднання, мети (цілей), зміну особи (осіб), уповноваженої представляти громадське об’єднання, утворене шляхом прийняття повідомлення про утворення, а також внесення до Реєстру громадських об’єднань запису про рішення щодо саморозпуску або реорганізації громадського об’єднання, а також про припинення діяльності громадського об’єднання.

Починаючи з 01 жовтня 2014р. для реєстрації громадського об’єднання, а також для вчинення реєстраційних дій щодо зареєстрованих громадських організацій, необхідно звертатись до одного з центрів надання адміністративних послуг за місцезнаходженням громадського об’єднання – до центру надання адміністративних послуг Знам’янської міської ради або до центру надання адміністративних послуг Знам’янської районної державної адміністрації.

Переліки документів, які необхідно подавати для здійснення певної реєстраційної дії, залишаються в об’ємі, передбаченому Законом України «Про громадські об’єднання».


Головний спеціаліст відділу державної реєстрації юридичних осіб
та фізичних осіб – підприємців, легалізації об’єднань громадян
реєстраційної служби Знам’янського міськрайонного управління юстиції          А.Котляров  

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 795 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты