Четвер, 28.03.2024, 19:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Листопад » 11 » Знайомство школярів з професією героя-рятувальника
15:11
Знайомство школярів з професією героя-рятувальника
12
В народі кажуть: «Вогонь і вода- то найбільша біда».Стихійне лихо, викликане вогнем, жахливе і непедбачуване. Від малої іскри може згоріти все живе навколо. Пожежне господарство просто необхідне для мешканців , щоб вони жили в спокої.

В рамках проведення «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» 10 листопада учні  1 -5 класів ЗШ №7 відвідали  пожежно-рятувальну частину  ДСНС України  м. Знам’янка.   
12
 
Під час екскурсії учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Cтарший пожежний рятувальник  Кадеров А.В.  пожежної частини розповів, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Найбільше учням запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням. 

12
Школярі фотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитись  та приміряти костюми, в яких працюють пожежні. Рятувальники розповідали учням про те, як працює та чи інша техніка та відповідали на питання, які задавали діти. Учні цікавились, як і де можна отримати професію пожежника, на що мали відповідь: «Треба мати бажання допомагати людям!»Під час зустрічі старший пожежний рятувальник Кадеров А.В.  звернув увагу учнів на  причини  виникнення пожеж та їх запобігання, розповів як правильно діяти у разі пожежі та про відповідальність за пустощі з жартівливими дзвінками до пожежної частини.

12
Учні в свою чергу підготували для сміливих та мужніх рятувальників невеличкі вірші та малюнки з побажаннями, щоб якомога менше доводилось їм ризикувати своїм життям і здоров’ям .

Після побаченого і почутого кожна дитина глибше розуміє важливість та героїчність  професії  пожежника. Ця екскурсія дала можливість познайомити школярів з професією героя-рятувальника та навчити дітей безпеці життєдіяльності.

12
Дякуємо співробітникам пожежної частини  за захоплюючу та пізнавальну екскурсію!

Вчитель початкових класів Резнікова Н В.
    

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1070 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/5

Кировоград: новости и сайты