Середа, 03.07.2024, 12:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 84
Гостей: 84
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Серпень » 25 » Знам'янчани святкували
13:55
Знам'янчани святкували
12           Знам’янчани відсвяткували День незалежності України. У міському парку відпочинку для малечі працювали дитячі атракціони, проводились ігрові, концертні, розважальні програми. Цього року вперше були проведені парад вишиванок та стилізованого національного одягу, виставка-продаж продукції бджолярів міста і району, були організовані майстер-класи з майстрами декоративно-ужиткового мистецтва. Своїми фотороботами знам’янчан та гостей міста порадували член національної спілки фотохудожників України Володимир Дурнов та студентка мистецького факультету Кіровоградського педагогічного університету ім.. В.Винниченка Анастасія Шкода.
12            Протягом дня для молоді та людей поважного віку проводились різноманітні музично-розважальні програми: концертна програма «Серпнева веселка» за участю фольклорних колективів Знам’янського району, міських самодіяльних колективів і солістів, музична програма «Мелодії серпня» за участю колективів художньої самодіяльності міста, конкурсно-розважальна програма «В гостях у Солохи», танцювальна програма «Диско літо 2011». Не обійшлося і без спортивних заходів, зокрема, у місті пройшли турнір з футболу, відкрита першість ДЮСШ з велоспорту, першість ДЮСШ з гандболу, матчева зустріч з баскетболу.
   У міському парку відпочинку працювала цікава виставка місцевих художників Анатолія Татарова, Віктора Соколова. Незабутнє враження справили на знам'янчан вишивані картини Світлани Єрмолаєвої та її доньки Анастасії Шибашової. А роботи з тіста Тетяни Запаренко, цікаві вироби Лариси Попової та її вихованців Любові  Плохіної, Кирила Юхна викликали інтерес і у дорослих, і у дітей. 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 835 | Додав: Moder | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты