П`ятниця, 19.04.2024, 11:21
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Квітень » 14 » Знам’янчани у біді не залишили
13:43
Знам’янчани у біді не залишили
12
Знам’янка не знаходиться на кордоні з тими областями, де триває антитерористична операція, але ми всім серцем вболіваємо за тих, хто сьогодні на передовій, хто повернувся до мирного життя, допомагаємо сім’ям, ветеранам, - міський голова Сергій Філіпенко пояснював дорогою до КМС-63 мету поїздки. - До мене звернулися знам’янчанин Петро Швайка, депутат міськради Наталя Тишкевич із приводу того, що неподалік Знам’янки знаходиться автокран, який прямував у розпорядження військової частини до АТО, але через численні поломки їхати далі не може… Я з цього приводу звернувся за допомогою до керівників підприємств, першими відгукнулися начальник філії Райавтодор Леонід Маковій, начальник БМП 704 Олександр Ужвенко. Потрібно було відремонтувати повністю електричну частину автомашини, знайти запчастини, мастило і багато іншого. Взяв активну участь і допоміг начальник відділу архітектури, містобудування і комунального господарства, учасник АТО Микола Нікітін.12
- Нам би до частини доїхати, - зауважує один із воїнів Андрій Стецюк, а там би ще «підлампічили».
На моє запитання про те чи є тут щось «живе», Андрій Стецюк і Руслан Стадник відповіли, що, звісно, стан автокрану, звісно, не найкращий, бо автомобіль четвертої категорії. (П’ята категорія – списання).
- Вдячний усім, хто відгукнувся, допоміг, кому не байдуже, - міський голова С.Філіпенко сподівається, що вдасться максимально полагодити техніку. - Наближаються великодні свята, кожен із нас буде молитися за своїх рідних і близьких. Давайте не забудемо у своїх молитвах згадати тих, хто ціною життя і здоров’я захищає нас усіх. Хай всі повертаються живими і здоровими.

Надія Коленченко 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 918 | Додав: Moderator1 | Рейтинг: 4.2/5

Кировоград: новости и сайты