П`ятниця, 26.04.2024, 11:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 20 » Знам’янчани вибороли право представляти Україну у Міжнародному кубку з велосипедного туризму у 2014 році
13:23
Знам’янчани вибороли право представляти Україну у Міжнародному кубку з велосипедного туризму у 2014 році
 
12Туризм є одним з найпопулярніших видів відпочинку. Подорожуючи люди пізнають світ – історію, культуру, звичаї своєї Батьківщини та інших країн. А отже, не лише відпочивають, а й збагачуються духовно.

На базі міського краєзнавчого музею з 2010 року діє громадська організація «Туристично-краєзнавчий клуб «Чорнолісся» (засновники: Корчагін В.В., Корчагіна О.П., Кулик Т.С., Голий В.А.), метою якої є залучення громадян до оздоровлення, раціонального використання вільного часу, проведення змістовного дозвілля, ознайомлення з історико-культурною спадщиною і природним середовищем нашого краю та і всієї України. Клубом протягом року організовуються пішохідні туристичні походи по нашому краю та Україні. Крім того команди клубу беруть участь у різних видах змагань зі спортивного туризму.
  
12З 6 до 10 вересня 2013 року в Алуштинському районі АР Крим, селище Малий Маяк, за підтримки Федерації спортивного туризму України, проходив міжнародний зліт велосипедних туристів та міжнародні змагання зі спортивного велосипедного туризму.

Нашу команду представляли Корчагін Валерій (Знам’янка, тренер), Олександр Алєксандров (Добровеличківка, капітан), Ткаченко Костянтин (Кіровоград, завгосп), Бондаренко Сергій (Знам’янка, механік)

Є певні результати: 3 місце в Кубку України по раллі, 3 місце в Кубку України по комплексній дистанції велотуризму, 3 місце в міжнародному кубку по комплексній дистанції, 3 місце в загальному заліку в Кубку України з велосипедного туризму, 3 місце в особистій дистанції по тріалу у Ткаченка Кості і те ж саме місце у нього в міжнародному заліку, 4 місце по ралі і в загальному заліку серед команд міжнародного кубку, 9, 10, 12 і 20 особисті місця кожного учасника в міжнародному заліку відповідно.
 
12
Вперше взявши участь в змаганнях такого високого рівня вдалося відмітитися майже в усіх командних заліках. Учасники команди виконали перший спортивний розряд зі спортивного туризму і право представляти Україну у Міжнародному кубку з велосипедного туризму у 2014 році.
Надалі вперед до перемог!
  
12А всіх, хто хоче гарно відпочити та випробувати себе запрошуємо до туристично-краєзнавчого клубу «Чорнолісся», який працює на базі краєзнавчого музею за адресою вул..Глібка, 28-В, тел.. 2-09-09.

Директор музею
Т.Кули
к

Категорія: Новини туризму | Переглядів: 1097 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты