Середа, 08.05.2024, 22:07
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 3 » Знам’янчани висловили свою думку...
14:46
Знам’янчани висловили свою думку...
      
12
Вчора, 2 березня, перед знам’янчанами, які зібралися на площі Героїв Майдану на збори «За єдину Україну!» на підтримку територіальної цілісності України, виступили міський голова І.Крижановський та голова Знам’янської районної ради Т.Михайлова, представники громадськості міста.

Зокрема міський голова сказав: «Ситуація, яка склалася в нашій державі ставить під загрозу цілісність України та українського народу, життя мільйонів людей.

70 років тому, наші батьки, діди, ціною свого життя вибороли для нас свободу і перед чим ми зараз стоїмо ?!!! Ми стоїмо перед реальною загрозою, коли братські народи почнуть проливати кров і тоді – хаос – загибель держави. Тоді, вже пізно буде шукати винного. Як міський голова, звертаюсь до Вас!

Ми повинні :

Забути всі чвари у своєму домі і зробити все, щоб у нашому місті і державі був спокій, злагода заради майбутнього наших дітей! Я звертаюсь до працівників правоохоронних органів щодо необхідності забезпечення громадського порядку та спокою в місті. Ми за вільну, незалежну Україну і її цілісність! ».

Громадські активісти, звертаючись до громади, закликали забути свої політичні уподобання, не допустити пролиття крові братських народів, закликали до єдності української держави та недопущення агресії з боку керівництва Росії, забезпечити мир і спокій у нашому місті.

Учасники зборів підтримали звернення до в.о. Президента України О.Турчинова, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, в якому закликають зберегти цілісність і незалежність нашої держави.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 833 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/5

Кировоград: новости и сайты