П`ятниця, 26.04.2024, 05:01
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Вересень » 29 » Знам’янчанин став срібним призером чемпіонату Європи з бойового самбо
12:42
Знам’янчанин став срібним призером чемпіонату Європи з бойового самбо
12
25-26 вересня в місті Міхаловце (Словаччина) пройшов чемпіонат Європи з бойового самбо. Змагання зібрали 145 спортсменів з 14 країн: України, Польщі, Франції, Словаччини, Чехії, Румунії, Угорщини, Хорватії, Болгарії, Германії, Латвії, Білорусі, Македонії, Словенії.  Боротьба за медалі проходила у 7 вагових категоріях. Команду 
Знам’янського Клубу єдиноборств «Піт-Файтер» представляв майстер спорту України з бойового самбо Владислав Ільїн, у ваговій категорії 82кг.

12
Одержавши перемогу у трьох поєдинках із спортсменами Словаччини, Польщі та Франції, Влад вийшов у фінал, де зустрівся з дуже досвідченим заслуженим майстром спорту України з бойового самбо. В напруженій боротьбі, майже шахова партія розігралась на килимі, в додатковий час, з рахунком 2-2, за останньою дією, Влад поступився досвіду і став срібним призером чемпіонату Європи з бойового самбо, виконавши норматив майстра спорту України міжнародного класу.        

Знам’янський Клуб єдиноборств «Піт-Файтер» від щирого серця висловлює подяку людям, які вносять вагомий вклад в наші перемоги: Ігорю Олександровичу Матвєєву та Анатолію Леонідовичу Русакову, адже підготовка спортсменів міжнародного рівня, це постійні виїзди на тренувальні збори, на змагання, а це потребує фінансування.  Дякуємо Богу, що є люди небайдужі до розвитку спорту в нашому місті та нашій країні, які усвідомлюють що виховання дітей та молоді  це щасливе майбутнє нашої Батьківщини, адже ми не тільки тренуємо, а і виховуємо!          


Президент клубу єдиноборств «Піт-Файтер»                  
тренер вищої категорії, майстер ІІ дан  Слуцький О.А.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1024 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.4/7

Кировоград: новости и сайты