Четвер, 02.05.2024, 14:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 1 » Знам’янка – учасник проекту міжнародної технічної допомоги «Інновації, інформація, розвиток»
16:05
Знам’янка – учасник проекту міжнародної технічної допомоги «Інновації, інформація, розвиток»
      
12
У результаті відбору кандидатур малих міст України для участі у проекті міжнародної технічної допомоги «Інновації, інформація, розвиток» частково фінансований з кошті МСЗ Республіки Польща за участю Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами, який націлений на інституційний розвиток місцевого самоврядування, місто Знам’янка було включено до списку 20 міст України, які будуть мати можливість взяти участь у семінарах за участю польських експертів та ознайомитись з досвідом розвитку місцевих громад Польщі.

17-18 липня голова Знам’янської міської ради Ігор Крижановський прийняв участь у семінарі за темою «Інвестиційна привабливість», організований спільно Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень (PFIRS) та Агентством розвитку Агломерації Вроцлавської. Інформаційним партнером проекту виступає Департамент Державної інвестиційної політики Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами. Спікер семінару: Томаш Спєвак, представник Агенства розвитку Вроцлавської агломерації.
       
12
Впродовж семінару обговорювалися питання з ідентифікації інвестиційного потенціалу, залучення та обслуговування іноземних інвесторів, створення індустріальних парків та їхній вплив на інвестиційну привабливість міст.

Учасники семінару також торкнулися питань залучення інвестицій за принципом «єдиного вікна» на рівні міст та забезпечення захисту прав інвесторів.

В ході семінару І.Крижановський відмітив: «Держава та місцеві органи влади повинні створювати сприятливі умови для залучення прямих інвестицій, наприклад, шляхом створення відповідної промислово-виробничої інфраструктури – індустріальних парків, оскільки це нові робочі, виробництво з високою доданою вартістю»

Участь у такого роду проектах дає поштовх для розвитку інвестиційного потенціалу малих міст України, та є корисною для розширення знань та вмінь в темі залучення інвестицій.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 842 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты