Субота, 04.05.2024, 05:45
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 13 » Знам’янщина готується до відзначення 70-річчя визволення міста від фашистських загарбників
11:37
Знам’янщина готується до відзначення 70-річчя визволення міста від фашистських загарбників
  
12
Напередодні відзначення 70-ї річниці визволення м.Знам’янки від фашистських загарбників, відбулася робоча нарада з вищезазначеного питання.

На нараді були присутні керівники підприємств, установ, організацій міста, представники Знам’янської районної державної адміністрації та міської організації ветеранів України .

Під час проведення наради обговорювалися організаційні питання проведення урочистих заходів з нагоди відзначення у місті 70-ї річниці визволення м. Знам’янки від фашистських загарбників та Всеукраїнської естафети пам’яті «Слава визволителям України».
  
12
 
Перший заступник міського голови В.Джулай ознайомив присутніх з проектом плану заходів, які будуть проведені в місті з нагоди святкування 70-ї річниці визволення Знам’янщини від фашистських загарбників.

Володимир Олександрович зазначив, що знам’янчани дедалі більше розуміють, що це дійсно величне свято, яке стосується кожного українця. Адже за сьогоднішній мир і наше майбутнє віддали життя мільйони наших дідів і прадідів та наголосив : «Піклування про ветеранів – один з пріоритетних напрямків роботи як державної, так і міської влади».

Керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко підкреслила, що в Україні триває Всеукраїнська естафета пам’яті «Слава визволителям України», яку Знам’янщина прийматиме 9 грудня поточного року. З цієї нагоди урочисті заходи проходитимуть біля Обеліску Слави, основною метою яких є збереження пам’яті про події Великої Вітчизняної війни, особливо тих, що пов’язані з визволенням України, нагадати про ту дорогу ціну, якою була досягнута Перемога.

За наслідками проведеної наради були дані відповідні доручення та розподілені обов’язки серед структурних підрозділів міськвиконкому з підготовки та проведення свята. Зокрема, учасники наради окреслили коло основних питань, які потребують вирішення напередодні урочистостей.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 912 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты