Вівторок, 23.04.2024, 21:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 24 » Знам’янщина: нові обрії розвитку: регіональний вимір
17:36
Знам’янщина: нові обрії розвитку: регіональний вимір
12
    «Знам’янщина: нові обрії розвитку: регіональний вимір» - така тема громадської презентації досягнень міста за 2013 рік, яка відбулася у міськвиконкомі за участю членів громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, представників інститутів громадянського суспільства, представників трудових колективів підприємств, установ, організацій міста.        Звітував перед громадою міський голова Крижановський Ігор Борисович. Він зазначив, що "Центральний регіон - 2015" є стратегічною програмою для розвитку області, розрахованою на створення нових підприємств, навчальних закладів, лікувальних центрів, загалом підвищення якості життя людини, що є пріоритетним завданням президентської програми "Україна для людей" та Програми економічних реформ. Головним для Президента у новій регіональній політиці є зменшення диспропорцій та кількості депресивних територіальних громад, зростання їх матеріально-фінансового забезпечення. Ці завдання є пріоритетними у знаковій програмі "Центральний регіон – 2015".
12
12Протягом 2013 року в рамках реалізації обласної програми "Центральний регіон – 2015" по місту:
• реалізовано 5 інвестиційних проектів на загальну суму – 2500,00 тис.грн., створено 45 робочих місць;
• виконано в повному обсязі 9 соціальних проектів та частково профінансовано перехідні проекти (за рахунок усіх джерел фінансування) на загальну суму –16453тис.грн.
     Темпи росту обсягів промислового виробництва по місту до минулорічних склали 102,3%, в т. ч. по підприємствах: ТОВ "Геоід” – 103,5%, ТОВ "Агропродукт” – 91,9 %, ПАТ "Завод "Пуансон” – 130,2 %, Міськдрукарня – 98,4%, ТОВ "Знам’янський хлібокомбінат” – 84,7%, ПП «Євростандарт» - 94,7%, ПП «Еталон-Сервіс» - 278,6%. За січень – листопад 2013 року промисловими підприємствами міста реалізовано продукції на 66350 тис. грн. 
     В рамках впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», соціальних ініціатив Президента України затверджені завдання та заходи по її виконанню в 2013 році.
За січень- листопад місяць 2013 року в місті створено 501 нове робоче місце, що становить 133,6 % до річного планового завдання. Протягом звітного періоду на створення нових робочих місць надавалося 10 дотацій роботодавцям. За рахунок збільшення обсягів виробництва створено 98 нових робочих місця.
    У місті створено 111 робочих місць за рахунок залучення громадян до підприємницької діяльності, здійснена одноразова виплата допомоги по безробіттю 48 громадянам для організації підприємницької діяльності у сфері малого бізнесу. 

    Протягом 2013 року від приватизації об'єктів комунальної власності надійшли кошти до місцевого бюджету в сумі 53055 грн. 
    За звітний період по місту діють 64 договори про соціальне партнерство , із них: 39- зі сплатою благодійних внесків; 25 - різне ( відкриття соціального відділу в магазині, встановлення та утримання в належному санітарному стані зупинок громадського транспорту, утримання та проведення ремонтних робіт на міському стадіоні, придбання ліхтарів зовнішнього освітлення, створення додаткових робочих місць за рахунок введення в дію реконструйованих ліній виробництва, встановлення освітлення об’єктів та облаштування тротуарною плиткою закріплених територій та інше).     Сума виконаних зобов’язань по сплаті за договорами про соціальне партнерство за 11 місяців 2013 року становить 101184,28 грн.
    За кошти державного бюджету виконано:
- капітальний ремонт вул. Коцюбинського від вул. Партизанської до вул. Скирди в м. Знам'янка на суму 487,8 тис. грн.;
- поточний ремонт вул. Жотвнева, Фрунзе, Привокзальна в м. Знам'янка на суму 143,575 тис. грн.
За кошти обласного бюджету виконано:
- капітальний ремонт вул. Коцюбинського від вул. Партизанської до вул. Скирди в м. Знам'янка на суму 167,772 тис. грн.;
- капітальний ремонт вул. Луначарського від вул. Трудової до вул. Матросова в м. Знам'янка на суму 637,734 тис. грн.;
- поточний ремонт вул.Жотвнева, Фрунзе, Привокзальна в м.Знам'янка на суму 193,298 тис. грн.;
- поточний ремонт дорожнього покриття вул. Енергетиків від вул. Фрунзе до вул. Калініна на суму 59,502 тис.грн.;
- поточний ремонт вул. Дмитрівська на суму 96,2 тис.грн.
   За кошти місцевого бюджету виконано:
- капітальний ремонт дорожнього покриття частини вул. Глібко, покриття проїзної частини з вул. Глібко до будинків Матросова 29 та 27, Глібко 28 та 32 на суму 72,767 тис. грн.;
- поточний ремонт вул. Жовтнева, вул. Фрунзе, вул. Привокзальна на суму 31,5 тис. грн.;
- поточний ремонт частини вул. Гагаріна від вул. Жовтневої до вул. Партизанської та частини вул. Партизанської від вул. Гагаріна до вул. Свердлова на суму 15 тис. грн.;
- поточний ремонт тротуарної плитки по вул. Жовтневій на суму 10,715 тис. грн.;
- поточний ремонт тротуару по вул. Фрунзе на суму 24 тис. грн.
   На території міста Знам’янка станом на 01.12.2013 року було ліквідовано 33 несанкціоновані сміттєзвалища твердих побутових відходів, загальним обсягом 1,29 тис. куб. м. На виконання робіт були використані 55,7 тис. грн.
   
 Міський голова І.Крижановський  представив урядовий звіт про реалізацію Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд», а також її результатів у місті Знам’янці. Зокрема, Ігор Борисович зазначив, що з 1 липня 2013 року утворено Центр надання адміністративних послуг Знам’янської міської ради (рішення Знам’янської міської ради №949 від 31 травня 2013 року). 

      З метою створення доступних та зручних умов отримання адміністративних послуг фізичними та юридичним особам, економії особистого часу та транспортних витрат громадян 11.06.2013 року підписано Меморандум про співпрацю між виконавчим комітетом Знам’янської міської ради і Кіровоградською дирекцією УДППЗ «Укрпошта».  17.06.2013 року та 26.06.2013р. проведено семінари з представниками поштових відділень. 26 червня 2013 р. на семінарі-нараді представникам міських відділень поштового зв’язку Кіровоградської дирекції  УДППЗ «Укрпошта» передано інформаційні картки та  методичні матеріали необхідні для надання адміністративних послуг за допомогою засобів поштового зв’язку. Перелік адміністративних послуг, які можна отримати за допомогою засобів поштового зв’язку  Кіровоградської дирекції УДППЗ «Укрпошта» у м. Знам’янка  розміщено на сайті Знам’янської міської ради у розділі «Каталог послуг». Виготовлений та переданий для розміщення на кожному поштовому відділенні інформаційний буклет щодо надання адміністративних послуг за допомогою засобів поштового зв’язку.  Забезпечено  можливість звернення за отриманням адміністративної послуги направленням електронної форми заяви, через Інтернет.

    Міський голова запропонував присутнім надати пропозиції щодо актуалізації обласної програми «Центральний регіон – 2015». Подякував головам міської організації ветеранів України Г.Бабійчук та міської організації ветеранів війни та праці залізничного транспорту В.Блюму за активну участь у суспільно-політичному житті міста.

    У засіданні взяли участь: перший заступник міського голови В.Джулай, керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко.
   На закінчення міський голова І.Крижановський подякував присутніх за спілкування, за взаєморозуміння, висловив побажання подальшої співпраці. 






Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 770 | Додав: Zagor | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты